Lectură de un minut

04 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Kaufland: angajator de top in Romania si in Europa

Abonează-te pe  

Kaufland Romania, lider pe piata de retail, obtine pentru al patrulea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” in Romania si, pentru prima data, titlul de „Angajator de Top” in Europa. Asta dovedeste ca angajatii sunt o prioritate pentru companie si ca atingerea performantei, inclusiv la nivelul grijii pentru oamenii Kaufland, a devenit o traditie.

Distinctia dobandita de Kaufland Romania este acordata de Top Employers Institute din Olanda in urma unei analize riguroase a:

  • proceselor de resurse umane din interiorul companiei
  • a facilitatilor acordate
  • a posibilitatilor de dezvoltare pe care le au angajatii de pe toate nivelurile

Fiecare companie este, in esenta, suma angajatilor sai, iar pentru Kaufland fiecare pozitie este la fel de importanta. Pentru ca fiecare angajat este esential in procesul de pastrare a promisiunii pe care compania o face clientilor sai. De aceea, Kaufland ofera tuturor angajatilor conditii si oportunitati de dezvoltare personala si profesionala, lucru confirmat de certificarea castigata si in acest an.

Distinctia primita la nivel local este completata de sigla europeana, care atesta, la nivel de Grup, atitudinea bazata pe respect si orientata pe sustinerea evolutiei angajatilor, atitudine care a devenit deja o marca asociata numelui Kaufland.
Consideram ca investitiile in oameni sunt cele mai de impact. De aceea, ne raportam la echipa noastra ca la o familie extinsa, in care fiecare isi pune in valoare cele mai bune abilitati si in care fiecare primeste oportunitatea de a-si dezvolta potentialul. Putem spune ca la Kaufland avem atatea job-uri esentiale cati angajati sunt, deci, ca la noi nu sunt «locuri de munca mici». Compania noastra lucreaza permanent la dezvoltarea unui mediu de lucru placut pentru echipa, menit sa sustina dezvoltarea fiecarui angajat in parte pe termen lung. Certificarea de Angajator de Top ne bucura mai ales fiindca, pentru noi, reprezinta o aprobare a pasilor pe care ii facem pentru indeplinirea acestor scopuri, o certificare obiectiva realizata de un institut international specializat”, declara Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland: angajator de top in Romania si in Europa