Lectură de 2 minute

15 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland a deschis cel de-al cincilea magazin din Republica Moldova, la Comrat

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

La scurt timp după deschiderea magazinului din or. Ungheni, Kaufland Moldova își continuă planurile de dezvoltare și anunță deschiderea celui de-al cincilea magazin din Republica Moldova,  în mun. Comrat, situat pe strada Lenina 99. 

Magazinul este construit în linie cu cele mai înalte standarde europene și are cel mai nou concept de design. Acesta este dotat cu zone de legume și fructe, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și vitrină cu servire asistată. Pe rafturile noului magazin, clienții pot găsi o gamă variată de peste 4100 articole achiziționate de la producători și furnizori locali, cât și produse de marca Kaufland - articole disponibile în premieră în Republica Moldova.

În galeria comercială din cadrul magazinului, clienții pot găsi o farmacie, cofetărie-cafenea, schimb valutar și Moldpresa. Iar în exteriorul magazinului, clienții pot lua o masă rapidă și caldă la punctul Grill.

Grija pentru mediul înconjurător rămâne unul dintre principalele valori Kaufland. Din acest motiv, acum și locuitorii de la Comrat vor avea posibilitatea să recicleze rapid cu ajutorul aparatului TOMRA. Aparatul este de tip self-service, și poate recicla trei tipuri de deșeuri - PET-uri (cu volumul de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volumul de până la 1 litru). Clienții care reciclează sunt recompensați cu un voucher de reducere la anumite produse din promoții.

Prin investițiile în magazinul Kaufland Comrat au fost create peste 80 de locuri de muncă noi, la standarde europene, pentru locuitorii din Comrat.

Kaufland Comrat în cifre

  • Suprafața de vânzare de circa 3300 m2, cu o vitrină asistată de 35 de metri și 10 case de marcat.
  • Sunt disponibile 256 de locuri de parcare, dintre care 10 locuri sunt destinate pentru persoanele cu nevoi speciale și 8 locuri pentru familiile cu copii, iar 2 dintre locurile de parcare sunt amenajate pentru încărcarea automobilelor electrice.
  • Peste 3 milioane de lei au fost alocați pentru lucrări de infrastructură, cum ar fi amenajarea și asfaltarea străzii Lenina, amenajarea stației de autobuz și altele.

Programul de lucru al magazinului este de la 8:00 - 22:00, de luni până duminică.

Pe 26 septembrie, Kaufland a deschis primele două magazine în Republica Moldova, iar pe 24 septembrie 2020, deschide oficial cel de-al treilea magazin în nordul țării, în Municipiul Bălți. În februarie, pe data de 18, am deschis ușile celui de-al patrulea magazin, în Municipiul Ungheni.s

Citeste si:
Franța ia din nou atitudine în problema shrinkflation: retailerii nu vor mai putea vinde produsele cu gramaj redus la prețuri mari 
Franța ia din nou atitudine în problema shrinkflation: retailerii nu vor mai putea vinde produsele cu gramaj redus la prețuri mari 

În planurile de extindere ale companiei este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani.

Rețeaua de magazine Kaufland, având sediul în Neckarsulm, Germania, este o filială a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în opt țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland a deschis cel de-al cincilea magazin din Republica Moldova, la Comrat