Lectură de 2 minute

13 Mar 2019 - Știri și Noutăți

JYSK Romania se alatura campaniei pentru constructia de autostrazi pe 15 martie

Abonează-te pe  

JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, se alatura miscarii care sprijina constructia de autostrazi. Astfel, pe 15 martie, de la ora 15.00, timp de 15 minute, cei peste 800 de angajati isi vor intrerupe activitatea. Actiunea vizeaza cele 73 de magazine din tara, departamentul de Customer Service si sediul central din Bucuresti.

Existenta autostrazilor care sa lege orase cheie ale tarii, precum si tara noastra de restul Europei, este o chestiune din ce in ce mai stringenta. Pentru un retailer, autostrazile inseamna un timp de livrare mai scurt, costuri de transport mai mici, un impact mai mic asupra mediului si drumuri facute in siguranta. Atunci cand toate regiunile tarii vor fi conectate prin autostrazi, clientii nostri isi vor primi produsele mai repede, cu un cost de livrare mai mic. Credem ca fiecare persoana care locuieste in Romania este afectata, intr-un fel sau altul, de faptul ca nu avem autostrazi, fie ca pleaca in vacanta cu masina si petrece pe drum mult mai multe ore decat este necesar, fie ca asteapta un colet care trebuie livrat din alt capat al tarii sau pur si simplu plateste mai mult pe un produs, pentru ca pretul de la raft reflecta si pretul transportului”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea.
Reteaua numara in prezent 73 de magazine si are peste 800 de angajati in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamt, Roman, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.
Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobilier de interior si de gradina, pana la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative si de iluminat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania se alatura campaniei pentru constructia de autostrazi pe 15 martie