Lectură de un minut

05 Nov 2019 - Știri și Noutăți

JYSK Romania mai deschide un magazin si ajunge la 79 de unitati la nivel national

Abonează-te pe  

JYSK Romania inaugureaza pe 7 noiembrie inca o locatie, de data asta in Zalau. Noul magazin al retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa are o suprafata totala de 1300 mp si se afla pe Strada Mihai Viteazu nr. 58B.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria a declarat: “Adaugam un nou magazin pe harta unitatilor JYSK din Romania, de data aceasta in Nord-Vestul tarii, aceeasi regiune in care a inceput povestea JYSK in Romania, acum 12 ani. Vom marca deschiderea JYSK Zalau cu un eveniment special, in cadrul caruia le-am pregatit clientilor o multime de surprize si, bineinteles, oferte speciale de deschidere cu preturi foarte bune la peste 1000 de produse. Ii asteptam pe locuitorii din Zalau sa ne cunoasca si sa descopere sortimentul nostru de produse de inspiratie scandinava”.

JYSK Zalau isi deschide portile pe 7 noiembrie, de la ora 08.00, cu un eveniment special la care clientii sunt asteptati cu o multime de surprize. Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

Dupa ziua deschiderii, magazinul va functiona de luni pana duminica intre orele 09.00 – 21.00. Si, pentru ca in curand vine luna decembrie, clientii din Zalau au ocazia sa se pregateasca pentru Sarbatorile de Iarna cu preturi mult mai mici. In saptamana deschiderii, colectia de accesorii si decoratiuni de Craciun va avea preturi cu pana la 70% mai mici.

“Asteptam cu nerabdarea deschiderea magazinului, pentru care toti colegii s-au pregatit indelung. Deschiderea unui nou magazin, pornit de la zero, a fost o experienta unica pentru toata echipa, si suntem siguri ca in ziua deschiderii aceasta experienta va fi si mai placuta. Ii asteptam pe clienti in numar cat mai mare in noul magazin, cu o echipa de asistenti de vanzare gata sa le ofere sfaturi pentru amenajarea casei”, a completat Mihai Baltariu, District Manager JYSK Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania mai deschide un magazin si ajunge la 79 de unitati la nivel national