Lectură de 2 minute

29 Aug 2019 - Știri și Noutăți

JYSK Romania deschide cel de-al 77-lea magazin din tara

Pe 29 august, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK Nordic, inaugureaza un nou magazin in Zarnesti si ajunge la 77 de unitati in Romania.

Magazinul JYSK Zalau este situat pe strada Ciucas nr. 11, Zalau, si are o suprafata totala de 1284 mp.

“Deschiderea magazinului JYSK din Zarnesti coincide cu un moment important pentru noi, la finalul lunii august sarbatorim 12 ani de cand JYSK a deschis primul magazin in Romania. Am pornit cu un singur magazin in Oradea, iar acum avem 77 de magazine in toate colturile tarii, ceea ce ne ajuta sa fim mai aproape de clienti. Incepand cu 29 august, ii asteptam pe locuitorii din Zarnesti sa ne viziteze magazinul, sa testeze produsele noastre pentru casa si sa profite de ofertele foarte bune pe care le-am pregatit in saptamana deschiderii. Si pentru ca ne aflam la inceputul sezonului de toamna, clientii vor descoperi in magazin si noutatile colectiei de mobilier de interior si de decoratiuni”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

Echipa magazinului JYSK Zarnesti asteapta cu nerabdare deschiderea magazinului, pentru care ne-am pregatit intens in ultimele luni. Suntem pregatiti sa ii ajutam pe clienti sa isi aleaga cele mai potrivite produse pentru casele lor, sa descopere gama noastra de mobilier scandinav, produsele noastre destinate unui somn sanatos, care sunt si specialitatea JYSK, si decoratiunile noastre, care toamna aceasta urmeaza trei trenduri interesante si moderne – Memphis, The Next Wave si Reflexion”, a completat Silviu Nicola, director de magazin JYSK Zarnesti.
 
 
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa. Grupul desfasoara operatiuni in 52 de tari si numara un total peste 23.000 de angajati si peste 2800 de magazine.
 
Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 76 de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Onesti, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Valenii de Munte, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamt, Roman, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania deschide cel de-al 77-lea magazin din tara