Lectură de un minut

11 Jun 2019 - Știri și Noutăți

JYSK Romania ajunge la 75 de magazine odata cu deschiderea JYSK Husi

Abonează-te pe  

Pe 13 iunie, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK Nordic, inaugureaza cel de-al 75-lea magazin din tara, in localitatea Husi.

Magazinul JYSK Husi se afla pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 4 si are o suprafata totala de 1050 mp.

Deschiderea magazinului va fi marcata printr-un eveniment special care va avea loc joi, 13 iunie, incepand cu ora 08:00.

Atingerea pragului de 75 de magazine este un moment important pentru noi, pe care il sarbatorim cu o campanie nationala, asa cum am facut si cand am atins pragul de 50 de magazine. Expansiunea face parte din ADN-ul JYSK, iar fiecare deschidere ne aduce mai aproape de obiectivul pe care il avem in Romania, de a ajunge la 135 de unitati in urmatorii ani. JYSK Husi va fi cel de-al doilea magazin pe care il avem in judet, unde suntem prezenti din 2017, cand am inaugurat un magazin in Vaslui. Ii aseptam pe locuitorii din Husi la evenimentul de deschidere, unde am pregatit o multime de oferte speciale”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.
JYSK Husi isi deschide portile pe 13 iunie, incepand cu ora 08.00, cand clientii sunt asteptati la evenimentul de deschidere cu o multime de surprize, oferte speciale si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori. Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.
.Oferta completa cu toata gama de produse JYSK poate fi accesata pe magazinul online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania ajunge la 75 de magazine odata cu deschiderea JYSK Husi