Lectură de 2 minute

11 Aug 2017 - Știri și Noutăți

JYSK Romania a fost ales cel mai apreciat brand de textile si decoratiuni pentru casa

Abonează-te pe  

Retailerul JYSK Romania a fost ales de consumatori cel mai apreciat brand de textile si decorațiuni pentru casa, primind astfel certificarea Best Buy Award. Numirea a venit ca urmare a celui mai bun raport calitate-pret la categoria din care face parte.

Certificatul Best Buy Award reprezinta o garantie pentru calitatea produselor oferite de compania daneza. Numirea s-a facut in urma unui studiu* de piata facut in 2017 in randul consumatorilor romani - "Specificati un lant de magazine cu un raion de produse textile si decoratiuni pentru casa care, conform experientei si opiniei personale sau conform opiniei si experientei persoanelor din jurul dumneavoastra ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca". Majoritatea raspunsurilor au numit retailerul JYSK.

Intrebarea nu oferea si variante de raspuns tip grila, astfel ca optiunile erau libere. Cei care au raspuns interviului au avut libertatea sa ofere oricare nume de brand pentru categoria textile si decoratiuni pentru casa.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria a declarat: “Certificarea Best Buy Award este un prilej de bucurie pentru noi, cu atat mai mult cu cat ea vine de la clientii nostri, de la oameni care ne folosesc produsele si ne apreciaza serviciile. De-a lungul timpului, compania si-a asumat mai multe promisiuni fata de clienti, iar prima dintre acestea este sa oferim calitate la un pret cat mai scazut. Aceasta distinctie confirma faptul ca am reusit sa ne tinem de promisiune. Punem un accent deosebit pe calitatea produselor si de aceea ne alegem cu atentie furnizorii, care trebuie sa respecte standardele impuse de noi. Colegii din departamentul de achizitii viziteaza personal fabricile pentru a se asigura ca produsele care ajung in magazine respecta standardele de calitate. Nu putem decat sa ne bucuram de faptul ca JYSK este in topul preferintelor clientilor la categoria textile si decoratiuni pentru casa, categorie ce include lenjerii de pat, cearsafuri, cuverturi, fete de perna, prosoape, halate de baie, perdele, paturi, perne deco si multe altele. Gama noastra este completata in fiecare sezon de produse noi, cu design scandinav ce urmeaza trendurile in materie de culori, textura si imprimeuri, pentru ca ne dorim sa fim mereu actuali si inovatori”.

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, activand in 41 de tari europene. Grupul este detinut de danezul Lars Larsen, istoricul incepand in 1979 cand se deschidea prima unitate. In Romania este prezent din 2007 unde are 46 de magazine in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Piatra Neamt, Hunedoara, Bals.

*Studiul Best Buy a fost efectuat in luna mai 2017 de compania elvetiana ICERITAS, pe un esantion de 1200 de persoane cu varsta de peste 15 ani, rezidente in Romania, utilizatori de internet.

Citeste si:
Reduceri semnificative la Carrefour: ce promoții pune la bătaie retailerul
Reduceri semnificative la Carrefour: ce promoții pune la bătaie retailerul

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania a fost ales cel mai apreciat brand de textile si decoratiuni pentru casa