Lectură de un minut

09 Aug 2019 - Știri și Noutăți

JYSK Romania a ajuns in Titu, unde a deschis magazinul 76

Abonează-te pe  

Pe 8 august, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK Nordic, deschide noul magazin JYSK Titu si ajunge astfel la 76 de unitati in Romania.

Magazinul JYSK Titu este situat pe strada Nicolae Grigorescu nr. 50 si are o suprafata totala de 1000 metri patrati.

Incheiem vara in forta, cu doua deschideri de magazine, una in Titu, pe 8 august, si una in Zarnesti, pe 29 august. Titu este cel mai mic oras in care va functiona un magazin JYSK, ceea ce dovedeste ca ne dorim sa fim aproape de clientii nostri din toate colturile tarii. Pentru saptamana deschiderii, le-am pregatit locuitorilor din Titu o multime de oferte speciale. Ii invitam in magazin sa ne cunoasca si sa profite de preturile foarte bune de la deschidere”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.
“In ultimele saptamani ne-am pregatit intens pentru deschiderea de pe 8 august, astfel incat magazinul sa arate impecabil, sa avem stocuri suficiente la produsele cele mai dorite si sa avem o echipa de asistenti de vanzari gata sa raspunda intrebarilor clientilor si sa ii ajute cu informatii si sfaturi. Ii asteptam pe clienti in numar cat mai mare!”, a declarat Luminita Manta, director de magazin JYSK Titu.
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 50 de tari si numara un total peste 23.000 de angajati si peste 2700 de magazine.Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobilier de interior si de gradina, pana la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative si de iluminat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania a ajuns in Titu, unde a deschis magazinul 76