Lectură de 2 minute

05 Mai 2023 - Știri și Noutăți

JYSK deschide primele magazine din Turcia

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK intră într-o nouă piață de desfacere și deschide primele două magazine din Turcia în luna mai 2023. De când a inaugurat primul magazin din Danemarca, în 1979, compania a crescut continuu, iar în prezent are peste 3200 de magazine în 48 de țări. Acum, retailerul ajunge într-o nouă țară, Turcia.  

 

 

Sursa foto: JYSK

Pe data de 4 mai, primele două magazine JYSK din Turcia și-au deschis porțile și prezintă clienților turci ofertele scandinave excelente. Cele două magazine se află în shopping mall-urile Torium AVM și Oasis Cadde.

Echipa de management din România coordonează și Turcia

Operațiunile JYSK din Turcia sunt coordonate de echipa de management din România, care este responsabilă și de Bulgaria. Astfel, organizația locală se va numi, începând din mai 2023, JYSK România, Bulgaria și Turcia.

Echipa de management a celor trei țări este formată din Alex Bratu - Country Manager, Simona Carp – HR Manager și Cristian Cuzmin – Financial Manager. Retail manager pentru JYSK Turcia este Luben Mishev, care a fost până acum Retail Manager pentru JYSK Bulgaria și care preia, pe lângă magazinele din Bulgaria, și pe cele din Turcia.

Turcia, cea de-a 49 a țară în care este prezent JYSK

Magazinele JYSK din Turcia vor fi deservite de Centrul de Distribuție din Bozhurishte, Bulgaria, care deservește în prezent 11 țări, printre care și România.

Turcia devine cea de-a 49-a țară în care este prezent JYSK. Dintre aceste țări, 29 funcționează direct sub compania JYSK, iar celelalte funcționează în sistem franciză.

Pe lângă magazinele fizice, JYSK lansează și webshop-ul pentru Turcia, care va prezenta clienților un sortiment extins și le va pune la dispoziție diverse variante de livrare, în funcție de preferințe.

JYSK are în acest moment peste 3.200 de magazine în 49 de țări și a anunțat o cifră de afaceri de 4.87 miliarde euro și un EBIT de 612 milioane euro. Primul magazin JYSK din România a fost deschis în 2007, iar în acest moment JYSK are peste 130 de magazine în România și circa 1142 de angajați.

Citeste si:
Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park
Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide primele magazine din Turcia