Lectură de un minut

22 Jul 2014 - Știri și Noutăți

JYSK redeschide magazinul din Galeria Auchan, Cluj

JYSK Romania, retailerul danez de mobilier si decoratiuni interioare va redeschide magazinul din Cluj, in Galeria Auchan din bulevardul Muncii, nr. 1-15. Cu o oferta diversificata de produse pentru casa si gradina, noul spatiu vine in intampinarea clientilor JYSK cu o prezentare mult mai buna a produselor.

Noul magazin, care se deschide pe 24 iulie, are 14 angajati si este intins pe o suprafata de 1100 de metri patrati.
"Ne face placere sa anuntam lansarea noului concept danez de magazin la Galeria Auchan din Cluj. In eforturile noastre permanente de a oferi clientilor cele mai bune produse si solutii de mobilier si decoratiuni interioare, am reusit sa redeschidem magazinul cu un nou concept de prezentare a produselor, cu un spatiu mai bine compartimentat si mai apropiat de nevoile clientilor nostri din Cluj. Sper sa le placa si mai sper ca produsele JYSK sa ajunga in cat mai multe case si apartamente", a declarat Alina Tecucianu, District Manager, JYSK Romania.

JYSK intampina clientii cu o amenajare mult mai buna, o prezentare mai buna a produselor si conditii de depozitare excelente. Noul concept de prezentare de la Cluj aduce in prim plan si o multitudine de oferte pentru clientii celebrului lant de magazine. Astfel, toti clientii vor fi serviti cu cafea si croissant (intre orele 8:00 -10:00), primii 250 de clienti care cumpara de minim 50 de lei primesc o perna cadou si o categorie substantiala de produse vor fi oferite la preturi speciale.

Cei care vor fi prezenti in ziua deschiderii, vor putea achizitiona scaunul de birou Nimtofte la doar 129 de lei, perne cu reduceri de pana la 70%, trambulina de 244 de cm la doar 450 de lei, perne de gradina de la doar 6 lei si multe alte produse la preturi foarte bune.

Citeste si:
SomProduct a avut vânzări de mobilă și decorațiuni online cu 60% mai mari în aprilie. Reduceri greșite au generat vânzări de 100.000 de euro

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK redeschide magazinul din Galeria Auchan, Cluj