Lectură de 2 minute

04 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Jysk deschide un nou magazin în Sibiu și ajunge la 107 unități în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă Jysk inaugurează un nou magazin în Sibiu joi, pe 7 octombrie 2021, ajungând la o rețea de 107 unități în România. Jysk Sibiu Prima Shops, din Calea Șurii Mari, este cel de-al treilea spațiu deschis în Sibiu, având o suprafață de 1.250 mp.

„Sibiu este un oraș cu un excelent potențial. Suntem prezenți aici încă din anul 2014, iar anul trecut am inaugurat cel de-al doilea magazin. Ne bucurăm că, la doar un an după deschiderea celui de-al doilea magazin, suntem pregătiți să adăugăm pe harta noastră un al treilea. Pentru inaugurarea JYSK Sibiu Prima Shops am pregătit o săptămână de oferte speciale, cu prețuri foarte bune la peste 2000 de produse, care vor fi valabile doar în noul magazin. Următoarele luni vor fi pline pentru noi din punct de vedere al expansiunii, deoarece avem planificate mai multe deschideri, inclusiv în orașe noi, în care nu avem o prezența fizică în acest moment”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager Jysk România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul Jysk Sibiu Prima Shops din Calea Șurii Mari în perioada 7 – 13 octombrie 2021.

Alex Bratu, country managerul Jysk România și Bulgaria, va fi unul dintre speakerii conferinței anuale retailArena. Înscrie-te la retailArena: A Game of the Future și află cele mai noi informații din retail, FMCG, e-commerce și domeniile conexe de la speakeri de top din industrie.

Reduceri de 75% la Jysk

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în ofertă sunt incluse produse pentru dormit precum perne, plăpumi și saltele, o selecție de mobilier de interior, lenjerii de pat, prosoape, decorațiuni, mobilier pentru birou, perne decorative și pături, prosoape și covorașe de baie.

Jysk Sibiu Prima Shops va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Jysk este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin Jysk a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, Jysk desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine. În Germania, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de Jysk.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri Jysk este de 4,1 miliarde euro.

Citeste si:
Cotnari vrea o nouă secție de prelucrare mecanizată a strugurilor, într-un buget de investiții de circa 20 de milioane de lei
Cotnari vrea o nouă secție de prelucrare mecanizată a strugurilor, într-un buget de investiții de circa 20 de milioane de lei

Jysk a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 104 magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jysk deschide un nou magazin în Sibiu și ajunge la 107 unități în România