Lectură de un minut

06 Jul 2016 - Știri și Noutăți

JYSK inaugureaza luna aceasta o noua locatie in Romania

Unul dintre cei mai mari retaileri de mobila si decoratiuni, JYSK Romania deschide o locatie noua in zona Moldovei, in judetul Iasi.

Noul magazin JYSK are o suprafata totala de 1100 metri patrati si este situat la adresa bulevardul Chimiei nr. 2. Inaugurarea va fi facuta joi, 14 iulie, incepand cu ora 08:00.

Compania scandinava ajunge astfel la un total de 35 de magazine in Romania si mai face un pas in procesul accelerat de extindere pe piata locala.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: „Orasul Iasi se afla de mult timp pe lista noastra de prioritati. Este cel mai mare oras din estul tarii, iar in ultimii ani am primit nenumarate mesaje de la ieseni care isi doreau un magazin JYSK in orasul lor. Multi erau deja clientii nostri, isi faceau cumparaturile de pe magazinul online sau din orasele apropiate in care avem un magazin JYSK, din Piatra Neamt, Suceava sau Botosani. Acum, dupa ce am gasit un spatiu potrivit, am adus produsele noastre mai aproape de ieseni, pe care ii asteptam cu drag la deschidere, cu oferte extrem de bune, cu produse scandinave pentru casa si gradina si cu sfaturi care sa ii ajute sa aleaga produsele potrivite.”
 
 

In ziua inaugurarii, clientii vor fi intampinati cu muzica, baloane, o cafea si un croissant. Mai mult, primii 150 de cumparatori care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din spuma cu memorie, pernele fiind una dintre categoriile cele mai apreciate de clientii JYSK, companie recunoscuta pentru calitatea produselor destinate somnului.

Alexandra Gaina, managerul magazinului completeaza: “Ne doream demult sa ajungem in Iasi. Suntem foarte entuziasmati si abia asteptam ziua deschiderii. Echipa magazinului JYSK Iasi s-a pregatit indelung pentru inaugurare si ii asteapta pe ieseni cu o selectie larga de produse de calitate, cu design scandinav modern si placut, care sa le infrumuseteze casele.”

Citeste si:
JYSK, rezultate peste așteptări în pandemie: afaceri de 4,1 miliarde euro și planuri pentru 150 de magazine noi

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK inaugureaza luna aceasta o noua locatie in Romania