Lectură de 2 minute

23 Aug 2022 - Știri și Noutăți

JYSK deschide un magazin în Slatina și ajunge la 125 de magazine în România

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK continuă expansiunea în România și ajunge în luna august în Slatina. JYSK Slatina este magazinul cu numărul 125 din țară și va fi inaugurat oficial miercuri, 24 august 2022.

Noul magazin JYSK din Slatina este amplasat pe Strada Artileriei nr 2E, în Shopping Park Slatina, are o suprafață totală de 1250 mp și va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 21.00.

“După 5 ani de când JYSK a deschis primul magazin în județul Olt, în Balș, ajungem și în Slatina. Încheiem vara cu o deschidere mult așteptată, pentru că de mult timp ne doream un magazin JYSK aici. Este un oraș mare, cu potențial, și avem încredere că produsele JYSK vor fi apreciate de către locuitori. Magazinul este amplasat în cel mai nou și cel mai mare centru comercial din oraș, ușor accesibil pentru clienți. Pentru a marca deschiderea am pregătit o săptămână de oferte speciale, cu prețuri foarte bune la o mulțime de produse pentru casă”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Oferte speciale de deschidere

Ofertele speciale sunt valabile timp de o săptămână, în perioada 24 – 31 august 2022. Sunt incluse în ofertă peste 2000 de produse, printre care mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat, prosoape, decorațiuni, iar reducerile ajung până la 75%.

“Echipa magazinului JYSK Slatina s-a pregătit în ultimele săptămâni pentru inaugurare. După o perioadă de instrucție, după mai multe zile de amenajare și cu ajutorul colegilor din alte orașe, magazinul este acum gata să îi primească pe clienți, iar colegii noștri sunt gata să le ofere sfaturi ”, spune Raluca Gherghe, District Manager JYSK.

JYSK este un lanț internațional de magazine de mobilă, de origine scandinavă, care facilitează mobilarea fiecărei camere din orice casă și grădină. Cu peste 3,100 de magazine fizice și magazine online în 48 de țări, JYSK are întotdeauna o ofertă excelentă și oferă servicii competente, indiferent de modul în care clienții aleg să cumpere.

Fondatorul Lars Larsen a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979. În prezent, JYSK are peste 28.500 de angajați. JYSK este deținut de familia din spatele Lars Larsen Group, cu o cifră de afaceri totală de 5,255 miliarde de euro, în anul financiar 2020/21. JYSK a avut o cifră de afaceri de 4,4 miliarde de euro, în anul financiar 2020/21.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 125 de magazine în România.

Citeste si:
JYSK inaugurează primul magazin din 2024 și ajunge la 139 de unități în România
JYSK inaugurează primul magazin din 2024 și ajunge la 139 de unități în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide un magazin în Slatina și ajunge la 125 de magazine în România