Lectură de 3 minute

31 Jan 2019 - Știri și Noutăți

JYSK deschide un magazin in Valenii de Munte

Abonează-te pe  

Retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa JYSK Romania, parte a grupului JYSK Nordic, inaugureaza pe 31 ianuarie magazinul JYSK Valenii de Munte.

 

Noua unitate JYSK este deschisa pe bd. Nicolae Iorga nr. 77 si are o suprafata totala de 1100 metri patrati. reteaua JYSK ajungand astfel la 69 de magazine.

"Ajungem pentru prima data intr-un oras cu mai putin de 15.000 de locuitori, Valenii de Munte fiind cea mai mica localitate in care avem un magazin. Ne dorim sa fim cat mai aproape de consumatori, de aceea strategia noastra este sa avem un magazin JYSK in toate orasele cu cel putin 20.000 de locuitori. Exista insa orase care, chiar daca sunt mai mici, au un potential mare, iar Valenii de Munte este unul dintre acestea. Locuitorii de aici ne pot cunoaste, incepand de joi, 31 ianuarie, cand vom organiza si evenimentul de deschidere a magazinului. Am pregatit oferte speciale de deschidere care sunt valabile timp de o saptamana. De exemplu, avem oferte foarte bune la plapumi si perne, atat cu umplutura naturala, cat si cu umplutura din fibre, la saltele, lenjerii de pat, mobilier si decoratiuni”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

Pe 31 ianuarie, incepand cu ora 08.00, locuitorii din Valenii de Munte sunt asteptati la petrecerea de deschidere, unde vor fi intampinati de o atmosfera vesela, cu muzica, baloane, cafea, croissante si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori.
Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata. Cum unul dintre angajamentele de responsabilitate sociala asumate de JYSK se refera la bunastarea animalelor, atunci cand vine vorba de fulgii si penele folosite pentru umplutura pernelor si plapumilor, JYSK doreste sa comercializeze doar produse care contin pene si fulgi care sunt produse secundare ale industriei alimentare. Penele si fulgii din produse provin de la pasari care sunt sacrificate pentru industria alimentara. JYSK are un numar restrans de furnizori pentru produsele care contin pene si fulgi, majoritatea produselor de acest tip provenind de la furnizorii selectati din Polonia, Danemarca si Norvegia.
Special pentru saptamana deschiderii am pregatit oferte speciale foarte bune, care speram ca ii vor convinge pe clienti sa ne viziteze si sa descopere produsele noastre pentru casa. Echipa magazinului s-a pregatit cu stocuri suficiente pentru toata saptamana si e gata oricand sa ofere sfaturi clientilor cu privire la ce produse sunt mai potrivite pentru ei”, a completat Directorul magazinului JYSK Valenii de Munte, Catalina Vintila.
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa. Grupul desfasoara operatiuni in 50 de tari si numara un total peste 23.000 de angajati si peste 2700 de magazine. JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007
Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobilier de interior si de gradina, pana la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative si de iluminat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide un magazin in Valenii de Munte