Lectură de 2 minute

02 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Jysk deschide un magazin în Câmpina și ajunge la 113 unități în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Jysk România inaugurează primul magazin din orașul Câmpina și ajunge la 113 magazine în România. Unitatea se deschide joi, pe 3 februarie 2022 și se află pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 46, Câmpina.

În județul Prahova, Jysk este prezent deja cu două magazine în Ploiești și cu un magazin în Vălenii de Munte, iar odată această deschidere ajunge și în orașul Câmpina.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul Jysk Câmpina, în perioada 3 – 9 februarie 2021. Pentru deschidere, Jysk a pregătit reduceri de până la 75% la peste 2.000 de produse: perne și plăpumi, saltele, o selecție de mobilier de interior și decorațiuni, lenjerii de pat și cearceafuri, prosoape, cuverturi, perdele și altele.

În noul magazin din Câmpina, clienții vor găsi și noua colecție de decorațiuni Nordic Mood pentru primăvara 2022.

Programul Jysk Câmpina

Jysk Câmpina va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Accesul în magazinele care comercializează produse nealimentare este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, conform Hotărârii de Guvern nr. 94 din 25 octombrie 2021.

Clienții care nu dețin certificat verde vor putea beneficia de ofertele de deschidere prin serviciul Click & Collect. Un angajat din echipa magazinului JYSK Câmpina îi va îndruma în acest sens.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 50 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine. JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 112 magazine în România.

Citeste si:
Program modificat în magazinele Pepco de Paștele catolic. La ce oră se închid unitățile
Program modificat în magazinele Pepco de Paștele catolic. La ce oră se închid unitățile

Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,4 miliarde euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jysk deschide un magazin în Câmpina și ajunge la 113 unități în România