Lectură de 2 minute

21 Jul 2016 - Știri și Noutăți

Astazi se deschide a 36-a locatie JYSK din Romania in Drobeta-Turnu Severin

JYSK, unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si articole sau textile pentru casa, deschide astazi un nou magazin, in Drobeta Turnu Severin.

Parte a grupului scandinav JYSK Nordic, JYSK Romania va inaugura astazi noul magazin in Drobeta-Turnu Severin, de altfel prima locatie a retailerului din sud-vestul tarii.

Unitatea din Drobeta-Turnu Severin are o suprafata totala de 1000 metri patrati si este situata pe strada Topolnitei, nr. 8.

Deschiderea unui nou magazin este motiv de sarbatoare pentru JYSK, de aceea compania a pregatit un eveniment special. Astazi clientii care vor sa cunoasca produsele si serviciile JYSK sunt intampinati cu muzica, baloane, oferte speciale, o cafea buna si un croissant.

 
In plus, primii 150 de cumparatori care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna cu umplutura naturala, pernele fiind una dintre categoriile cele mai populare din gama brandului scandinav, recunoscut pentru calitatea produselor destinate somnului.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: „In acest moment activam in 41 de tari si suntem intr-o permanenta expansiune. In Romania ajungem, odata cu inaugurarea JYSK Drobeta-Turnu Severin, la 36 de magazine. Filosofia noastra este sa fim cat mai aproape de cumparatorii din toate colturile tarii, atat prin intermediul magazinului online, cat si prin magazinele fizice, si sa le oferim in permanenta oferte foarte bune. Ii asteptam la deschidere pe locuitorii din Drobeta-Turnu Severin cu oferte de exceptie si cu o echipa mereu gata sa ii ajute sa aleaga produsele potrivite, in functie de dorintele si necesitatile lor.”

Citeste si:
JYSK România își extinde rețeaua cu un nou magazin în București
 
 
 

Echipa magazinului JYSK Drobeta-Turnu Severin asteapta cu entuziasm inaugurarea! Suntem pregatiti sa ii intampinam pe clienti o selectie de produse de calitate, cu design scandinav modern si placut. Ii invitam sa ne cunoasca produsele, de la cele destinate somnului, precum saltele, perne, pilote si lenjerii de pat, pana la mobilier si decoratiuni pentru casa. La noi, clientii vor gasi intotdeauna servicii de calitate si angajati care sa le ofere ajutor si sfaturi in magazinul nostru”, a completat Teodor Gabriel Cinca, managerul magazinului.

 

JYSK este destinut de danezul Lars Larsen. Pe 2 aprilie 1979 se inaugura in Danemarca, in orasul Aarhus primul magazin. Dupa cinci ani, compania ajungea in Germania. In aprilie, anul acesta, grupul a aniversat 37 de ani de existenta, moment marcat printr-o campanie speciala in toate tarile unde sunt deschise magazine JYSK. Sub deviza "Sleeping and Living" retailerul danez comercializeaza mobila, decoratiuni interioare, aparate de iluminat, lenjerii de pat, saltele, fete de masa si altele.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Astazi se deschide a 36-a locatie JYSK din Romania in Drobeta-Turnu Severin