Lectură de 2 minute

12 Nov 2019 - Știri și Noutăți

JYSK atinge pragul de 80 de magazine in Romania

Abonează-te pe  

Pe 14 noiembrie, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK, inaugureaza cel de-al 80-lea magazin din tara in Carei. Noua unitate are o suprafata totala de 1200 metri patrati si se afla pe strada 25 Octombrie, la nr. 67.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria a declarat: “Joi, 14 noiembrie, este o zi importanta pentru noi: este prima zi a campaniei de Black Friday, care se va desfasura in magazinele din toata tara, si totodata ziua in care ajungem la frumoasa cifra de 80 de magazine in Romania. Pentru inaugurarea magazinului JYSK din Carei am pregatit oferte speciale de deschidere, cu preturi foarte bune la peste 1000 de produse. Pe langa acestea, cei care ne viziteaza magazinul in saptamana deschiderii, intre 14 si 20 noiembrie, vor putea profita si de reducerile speciale de Black Friday. Ii asteptam pe locuitorii din Carei la deschidere, sa ne cunoasca sortimentul de produse si sa aleaga pe cele potrivite pentru casele lor”.

Deschiderea JYSK Carei este programata pentru 14 noiembrie, de la ora 08.00. Evenimentul va fi unul special la care clientii sunt asteptati cu o multime de surprize, muzica, oferte de deschidere si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori. Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata. Dupa ziua deschiderii, magazinul va functiona de luni pana sambata intre orele 10.00 – 20.00 si duminica intre orele 10.00 – 18.00.
Tot pe 14 noiembrie, JYSK da startul campaniei de Black Friday, care anul acesta aduce reduceri de pana la 70% la peste 1000 de articole pentru casa: mobilier, decoratiuni, produse pentru somn.
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa.Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobilier de interior si de gradina, pana la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative si de iluminat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK atinge pragul de 80 de magazine in Romania