Lectură de un minut

08 Apr 2019 - Știri și Noutăți

JYSK aniverseaza 40 de ani de existenta prin extinderea intr-o noua tara, Irlanda

Abonează-te pe  

Pe 2 aprilie se implinesc 40 de ani de cand JYSK a deschis primul magazin in orasul Aarhus. Pentru a marca cei 40 de ani de existenta, JYSK sarbatoreste cu deschiderea primului magazin din Irlanda.

Pe 2 aprilie 2019, JYSK a aniversat 40 de ani de cand fondatorul JYSK, Lars Larsen, a primit primii pentru prima data clienti in magazinul JYSK din Silkeborgvej in Aarhus, Danemarca, pe 2 aprilie 1979. Acum, 40 de ani mai tarziu, clientii pot vedea si achizitiona produsele JYSK din peste 2700 de magazine, in 52 de tari din toata lumea.

Ca o continuare naturala a expansiunii JYSK, compania marcheaza aniversarea a 40 de ani printr-o ceremonie de inaugurare a primului magazin din Irlanda, cea de-a 52-a tara care intra in portofoliul JYSK.
Cred ca cel mai potrivit mod prin care puteam puncta aniversarea noastra de 40 de ani este prin adaugarea unei noi tari pe harta celor in care avem deja magazine. Expansiunea a facut intotdeauna parte din ADN-ul JYSK, inca de la deschiderea primului magazin, in urma cu 40 de ani. Irlanda era ultima tara mare din Europa in care locuitorii nu aveau pana acum oportunitatea de a merge la un magazin JYSK local”, a spus fondatorul JYSK, Lars Larsen.
Lars Larsen a taiat astazi panglica la deschiderea oficiala a primului magazin JYSK din Irlanda, aflat in orasul Naas, la aproximativ 40 de km de Dublin. La deschiderea au participat Ambasadorul Danemarcei in Irlanda, Uffe Baslev, si primarul orasului Naas, Billy Hillis.
Pentru inceput, panul companiei este sa inaugureze 15 magazine in Irlanda si sa creeze 200 de pozitii noi in acest proces.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK aniverseaza 40 de ani de existenta prin extinderea intr-o noua tara, Irlanda