Lectură de 2 minute

26 Feb 2019 - Știri și Noutăți

JYSK ajunge la 72 de magazine, dupa deschidere a doua noi locatii

Abonează-te pe  

Pe 28 februarie, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK Nordic, inaugureaza doua magazine noi, ajungand la 72 de unitati in tara. Astfel, compania deschide primul magazin din Onesti si un al doilea magazin in Drobeta Turnu Severin.

Procesul nostru de expansiune continua, iar la finalul lunii februarie adaugam doua magazine noi in lista noastra. In judetul Bacau aveam pana acum doar un magazin, de aceea ne bucuram ca am gasit un spatiu potrivit si in Onesti. Credem ca locuitorii de aici vor aprecia produsele cu design scandinav si ofertele pe care le vor gasi la JYSK Onesti. Pe langa magazine, in judetul Bacau suntem implicati si intr-un proiect care ne este foarte drag, sustinem proiectul Servicii Comunitare pentru Copii desfasurat de UNICEF in 45 de comunitati. Am vizitat deja 3 comune in care este implementat proiectul si i-am cunoscut pe beneficiari - copii si parinti din Bacau. In Drobeta Turnu Severin am deschis un prim magazin in anul 2016. Vanzarile sunt bune, este unul dintre magazinele care au cea mai mare crestere fata de anul precedent ca numar de clienti, de aceea credem ca un al doilea magazin in oras este o decizie buna. va face brandul nostru si mai accesibil pentru locuitorii din zona”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

JYSK Onesti si JYSK Severin Crihala isi deschid portile pe 28 februarie, incepand cu ora 08.00, cand clientii sunt asteptati in cele doua magazine noi cu o multime de surprize, oferte speciale de deschidere si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori.

Ambele magazine sunt amenajate dupa noul concept Store 3.0., care ofera clientilor o experienta de cumparaturi mai placuta, datorita colturilor inspirationale care recreeaza incaperi din locuinta, a noului sistem de iluminat, podelelor din lemn si designului mai elegant. Pentru fiecare dintre cele doua magazine, ziua deschiderii va fi marcata de un eveniment special, cu atmosfera vesela, DJ, baloane, cafea si croissante. Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata. De asemenea, in saptamana deschiderii, in magazinele JYSK Onesti si JYSK Severin Crihala vor exista oferte speciale de deschidere, cu preturi cu pana la 75% mai mici la saltele, perne, plapumi, mobilier si decoratiuni pentru casa.

  • Magazinul JYSK Onesti se deschide in strada Victor Babes nr. 14A, Onesti, si are o suprafata totala de 1170 mp.
  • Magazinul JYSK Severin Crihala se deschide in Strada Mihai Viteazu nr 64, Drobeta Turnu Severin, si are o suprafata totala de 1190 mp.

Strategia noastra este sa fim cat mai aproape de clienti, de aceea deschidem magazine si in oraste medii sau mici, in care putini retaileri incearca sa ajunga. Noi avem incredere in aceste zone, in care vedem un potential mare de crestere. In Onesti, care este cel de-al doilea oras ca marime din Bacau, trebuia sa fim prezenti si suntem bucurosi ca, iata, magazinul JYSK Onesti este gata sa ii primeasca pe clienti. Iar in Drobeta Turnu ssSeverin am gasit un spatiu potrivit, intr-o zona comerciala care atrage multi locuitori din oras”, a declarat Hristu Geoge, Director de dezvoltare JYSK Romania.

Citeste si:
JYSK inaugurează primul magazin din 2024 și ajunge la 139 de unități în România
JYSK inaugurează primul magazin din 2024 și ajunge la 139 de unități în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK ajunge la 72 de magazine, dupa deschidere a doua noi locatii