Lectură de 2 minute

15 Jan 2019 - Știri și Noutăți

JYSK ajunge la 68 de magazine in Romania

Retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa JYSK Romania va inaugura pe 17 ianuarie doua magazine noi. Acestea se vor deschide in orasele Slobozia si Mioveni, reteaua de magazine ajungand astfel la 68 de magazine in Romania.

Incepem anul in forta si deschidem doua magazine in aceeasi zi, continuand astfel procesul accelerat de expansiune din ultimii ani. Ambele magazine sunt in orase noi, ceea ce inseamna ca acum brandul JYSK va fi accesibil unor clienti care, pana acum, ne puteau gasi doar online. Cu ocazia deschiderilor am pregatit oferte speciale la produsele noastre, valabile timp de o saptamana. Daca planuiesc sa schimbe ceva in casa lor sau pur si simplu sunt curiosi sa ne cunoasca, e momentul potrivit sa ne viziteze si sa profite de ofertele foarte bune de la deschidere. Ii asteptam pe locuitorii din Slobozia si Mioveni la inaugurarea magazinelor pentru a face cunostinta cu produsele si cu echipa de asistenti de vanzari, care este mereu pregatita sa raspunda la intrebarile lor si sa ii consilieze”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.
 
JYSK Slobozia si JYSK Mioveni isi deschid portile pe 17 ianuarie, incepand cu ora 08.00.Ambele magazine sunt amenajate dupa noul concept Store 3.0., care ofera clientilor o experienta de cumparaturi mai placuta, datorita colturilor inspirationale care recreeaza incaperi din locuinta, a noului sistem de iluminat, podelelor din lemn si designului mai elegant.
  • Magazinul JYSK Slobozia se deschide pe Soseaua Bucuresti-Constanta nr. 14, langa Kaufland, si are o suprafata totala de 1170 metri patrati.
  • Magazinul JYSK Mioveni se deschide pe strada IC Bratianu nr. 108, in apropierea Kaufland, si are o suprafata totala de 1000 metri patrati
 
Clientii sunt asteptati in cele doua magazine noi cu o multime de surprize, oferte speciale de deschidere si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori. In plus, primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata. De asemenea, in saptamana deschiderii, in magazinele JYSK Slobozia si JYSK Mioveni vor exista oferte speciale de deschidere, cu preturi cu pana la 75% mai mici la saltele, perne, plapumi, mobilier si decoratiuni pentru casa.
 
 
Ne bucuram ca adaugam pe harta magazinelor JYSK doua orase noi. In Slobozia ne doream de mult timp sa ajungem, pentru ca este un oras cu potential si pentru ca nu aveam pana acum un magazin fizic in zona dintre Bucuresti si Medgidia. Si pentru deschiderea JYSK Mioveni ne pregatim de mult timp, pentru ca este un oras in care credem. In aceasta regiune vom avea trei magazine, unul in Mioveni si doua in Pitesti, asadar vom avea o acoperire foarte buna. Pentru ca ne-am propus sa ajungem la 135 de magazine in urmatorii ani, suntem mereu in cautarea unor spatii comerciale potrivite pentru conceptul nostru de magazin. Cautam spatii de aproximativ 1300 mp si ne dorim sa avem un magazin JYSK in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori”, a declarat Hristu Geoge, Development Manager JYSK Romania.
 
 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK ajunge la 68 de magazine in Romania