Lectură de 3 minute

27 Mai 2024 - Știri și Noutăți

JYSK a lansat noua colecție de mobilier și accesorii de grădină. Care sunt principalele tendințe ale anului 2024

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK a prezentat noua colecție de mobilier și accesorii de grădină pentru sezonul 2024 în cadrul unui garden party găzduit de Ambasada Regatului Danemarcei în România.  

Sursa foto: JYSK

Grădina Ambasadei a fost amenajată cu cele mai interesante noutăți ale colecției. Peste 10 seturi de terasă cu design modern, 30 de articole de mobilier lounge care invită la relaxare, patru corturi de grădină și peste 400 de accesorii și decorațiuni au transformat spațiul într-o oază de relaxare în mijlocul orașului.

Cu linii simple și moderne și un amestec de materiale clasice și materiale inedite, precum sfori sau frânghii, colecția de grădină din acest an dă senzația unei adevărate veri scandinave, în care natura face parte din viața de zi cu zi.

Decorațiunile sunt inspirate din cele două trenduri JYSK pentru anul 2024, ENCIRCLE și EASE:

  • ENCIRCLE este o tendință minimalistă, unde produsele pot fi ușor combinate, pentru că atât culorile, cât și formele, texturile și materialele sunt inspirate din natură. Culorile dominante sunt verde, maro și galben deschis, completate de tonuri de bază precum gri deschis, antracit, măsliniu sau roz prăfuit.
  • Cel de-al doilea trend, EASE, reflectă calmul de pe malul mării prin modele clasice, care vin cu o nouă abordare a influențelor nordice, ne stimulează simțurile și ne fac să ne simțim mai relaxați. Cu decorațiuni în diferite nuanțe de albastru indigo, tonuri de nisipiu și un verde prăfuit, atmosfera ar trebui să ne aducă aceeași senzație pe care o primim de la ascultarea valurilor calme. Culorile predominante sunt completate de tonuri de bază precum latte, maro închis, alb și bej.

Gama include, de asemenea, produse de mobilier de grădină realizate din lemn, care, la fel ca toate celelalte mobilier de grădină din lemn de la JYSK, este certificat FSC® (FSC® N001715). Cele două noi mese rotunde de grădină din lemn, HESTRA și KRAGEVIG, pot fi decorate cu ușurință cu o notă personală, deoarece mesele se potrivesc cu multe dintre scaunele de grădină de la JYSK.

Iubitorii designului scandinav pot găsi noua colecție de mobilier și accesorii de grădină în toate magazinele fizice JYSK din România sau online pe JYSK.ro.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Compania scandinavă își desfășoară activitatea în peste 48 de țări, are peste 31.000 de angajați și peste 3.400 de magazine. JYSK are mereu o ofertă excelentă și servicii competente, indiferent de modalitatea în care clienții vor să achiziționeze produsele, dintr-un magazin fizic sau online.

Citeste si:
Scandinavii de la JYSK au atins borna de 142 de magazine în România. În ce oraș va fi inaugurată noua unitate
Scandinavii de la JYSK au atins borna de 142 de magazine în România. În ce oraș va fi inaugurată noua unitate

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 140 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK a lansat noua colecție de mobilier și accesorii de grădină. Care sunt principalele tendințe ale anului 2024