Lectură de 2 minute

08 Mai 2017 - Știri și Noutăți

JYSK a lansat noua colectie de mobila pentru gradina si terasa

Abonează-te pe  

JYSK Romania a lansat o noua colectie de mobilier pentru gradina si terasa, aceasta incluzand piese moderne, cu design nordic, care acopera mai multe cerinte si sunt in ton cu ultimele tendinte. 

Gama de mobilier de gradina de la JYSK se remarca prin designul minimalist si materialele de calitate folosite, ceea ce o face foarte usor de intretinut. Realizata din materiale rezistente la umiditate (metal, petan, lemn masiv sau lemn artificial), noua gama este divizata in patru categorii de tendinte pentru decoratiuni interioare:

  • Dark Deco se remarca prin extravaganta si prin tonurile inchise utilizate, dar si cu textilele materialelor elegante precum catifeaua si obiecte decorative realizate din marmura, cupru mat si sticla.
  • Cultural Roots evidentiaza radacinile culturale, un stil relaxat, feminin prin obiecte care au un aspect neprelucrat punand accent pe motive etnice.
  • Urban Jungle are ca tema jungla urbana, un stil exotic, care lasa impresia ca natura se muta in interior.
  • Industrial North este expresia nordului industrial, un stil brut si minimalist, cu un aspect rece, dar fin.

jysk romania mobila gradina

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania a declarat: „Ideea de la care plecam este sa le oferim clientilor piese moderne si care nu necesita intretinere, realizate din materiale de calitate, cu un design inovator, cu ajutorul carora pot transforma terasa sau gradina intr-o oaza de liniste sau un loc ideal pentru petreceri cu prietenii sau cine tarzii in familie. Astfel, pot profita de fiecare zi cu vreme buna, fara sa se preocupe de stransul scaunelor cand ploua, deoarece mobila pentru gradina e conceputa special pentru a oferi tot confortul unei sufragerii, dar in acelasi timp pentru a rezista in mediul exterior. In Danemarca, tara de origine a brandului nostru, vara inseamna mult timp petrecut in gradina, in aer liber, in natura. De aceea, pentru danezi este important ca spatiul exterior sa fie primitor, confortabil si placut.”

Disponibila in mai multe marimi, culori si materiale, noua colectie JYSK cuprinte atat seturi cu mese si scaune, dar si piese modulare pentru terasa si gradina. Gama include seturi lounge, seturi de gradina, seturi bistro, sezlonguri, hamace, pavilioane de gradina, balansoare, ghivece, cutii de depozitare. Noua colectie include si lampi sau felinare de diverse marimi, forme si culori, care raspund celor mai recente tendinte din domeniu.

Despre productia mobilierului de la JYSK

Aproximativ 80 de procente din lemnul utilizat pentru mobila de gradina are certificare Forest Stewardship Council - FSC - o organizatie non-profit recunoscuta pe plan international, in ale carei paduri nu sunt taiati mai multi copaci decat pot fi inlocuiti in mod natura; cele 20 de procente ramase constau din mobilier din tec.

Grupul JYSK desfasoara activitati in 41 de tari, prin peste 2400 de magazine, majoritatea in tari europene, si numara un total de aproape 20.000 de angajati. Operatiunile sunt originare in Danemarca, din 1979 cand s-a deschis primul magazin. Compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu inaugurarea unui magazin in Germania. In Romania a intrat din 2007, iar in prezent are 44 de unitati la nivel national.

Citeste si:
Producătorul turc de mobilă Adore Home vrea să deschidă o fabrică în România
Producătorul turc de mobilă Adore Home vrea să deschidă o fabrică în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK a lansat noua colectie de mobila pentru gradina si terasa