Lectură de 3 minute

26 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Jysk deschide un nou magazin în Baia Mare și ajunge la o rețea de 108 magazine în România

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă Jysk inaugurează un nou magazin în Baia Mare, joi, pe 28 octombrie 2021. Va fi cel de-al doilea magazin JYSK din oraș și magazinul cu numărul 108 din România. JYSK Baia Mare Vasile Alecsandri are o suprafață totală de 1.200 mp și va fi inaugurat pe Bulevardul Unirii 21, Baia Mare.

“Baia Mare este cel de-al treilea oraș în care JYSK a ajuns acum mai bine de 10 ani, în perioada în care compania abia ce intra pe piața din România. Avem o prezență îndelungată aici și avem clienți fideli. Cel de-al doilea magazin, pe care îl deschidem săptămâna aceasta, ne va ajuta să aducem produsele noastre mai aproape de clienții din oraș.

Magazinul este amplasat într-o zonă ușor de accesat, cu multe magazine și cu vad comercial. Cu ocazia inaugurării am pregătit și o săptămână de oferte speciale valabile doar în noul magazin, astfel încât cei care ne vor vizita vor găsi produse pentru casă la prețuri foarte bune”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Baia Mare Vasile Alecsandri va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 21.00.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Baia Mare Vasile Alecsandri din Bulevardul Unirii nr. 21, în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2021. Compania a pregătit reduceri de până la 75% la peste 2.000 de produse, printre care plăpumi, perne, saltele, lenjerii de pat, obiecte decorative, covoare și o selecție amplă de mobilier de interior.

Noua colecție pentru Crăciun

Ofertele de inaugurare valabile doar în JYSK Baia Mare Vasile Alecsandri includ și noua colecție de accesorii și decorațiuni pentru Crăciun. Acestea au prețuri cu 30-70% mai mici. Colecția include decorațiuni pentru casă, pentru bradul de Crăciun, obiecte pentru masa de Crăciun și de Revelion, precum și textile pentru casă tematice.

“Am petrecut ultimele săptămâni pregătindu-ne intern pentru deschiderea magazinului și așteptăm cu nerăbdare ziua deschiderii. Ajutați de colegii de la celălalt magazin din oraș, am trecut prin programe de instruire și acum suntem gata să răspundem întrebărilor clienților și să îi ajutăm să facă cele mai potrivite alegeri pentru locuințele lor.

Magazinul arată foarte bine, avem stocuri suficiente pentru produse, iar clienții care ne vor vizita vor vedea că atmosfera specifică Sărbătorilor de iarnă a ajuns deja la noi, prin produsele din colecția de Crăciun”, a declarat Marian Radu, district manager JYSK România.

Citeste si:
MAMBricolaj Ghencea generează aproape o cincime din vânzările rețelei: care sunt cele mai căutate produse
MAMBricolaj Ghencea generează aproape o cincime din vânzările rețelei: care sunt cele mai căutate produse

Jysk este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin Jysk a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, Jysk desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine. În Germania, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de Jysk. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 108 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,4 miliarde euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jysk deschide un nou magazin în Baia Mare și ajunge la o rețea de 108 magazine în România