Lectură de un minut

28 Mai 2014 - Știri și Noutăți

Vanzari de 6.2 milioane de euro pentru Jumbo

Abonează-te pe  

Retailerul grec de jucarii Jumbo a raportat vanzari nete de 6,2 milioane euro si un profit net de 1,4 milioane euro, pentru cele doua magazine pe care le opereaza in Bucuresti si Timisoara. Toate acestea in circa sase luni de activitate in Romania, incheiate in martie.

Totusi, in trimestrul fiscal ianuarie-martie 2014, Jumbo a raportat vanzari de 1,9 milioane euro, de peste trei ori mai mici fata de octombrie-decembrie 2013, perioada in care au fost deschise cele doua magazine si in care vanzarile nete au atins 4,3 milioane euro.

Totodata, profitul net a ramas la la acelasi nivel cu cel de la finele anului trecut, de 1,4 milioane euro. Primul magazin Jumbo din Romania, cu o suprafata de 13.000 metri patrati, a fost deschis pe 17 octombrie 2013 la Timisoara, in locul fostului hiper­mar­ket real din nordul orasului. Al doilea magazin, care se intinde pe 14.000 metri patrati, a fost inaugurat pe 9 noiembrie in Bucuresti, in cadrul centrului comercial Arcade de pe Bulevardul Theodor Pallady, unde se mai afla Auchan, Altex, Metro, Decathlon si Obi. Ambele spatii sunt inchiriate.

Potrivit unui raport anterior, retailerul are in plan deschiderea altor trei unitati noi in Romania in urmatorul an financiar. De altfel, grupul detine si un teren de 47.000 metri patrati in Bucuresti pentru investitii viitoare. Compania are in Romania 247 angajati, dintre care 136 permanenti si 111 temporari.

Citeste mai multe pe: Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vanzari de 6.2 milioane de euro pentru Jumbo