Lectură de un minut

07 Oct 2014 - Știri și Noutăți

Jumbo vrea sa deschida un magazin in Oradea si unul in Bucuresti pana la inceputul iernii

Retailerul grec de jucarii Jumbo, prezent in Romania cu doua magazine, in Bucuresti si Timisoara, are in plan sa dezvolte o retea de 12-18 unitati pe piata romaneasca. Pana in decembrie vrea sa deschida un magazin in Capitala si unul in Oradea si in prima jumatate din 2015 unul in Arad.

Cele trei magazine vor avea suprafete de 12.000 metri patrati fiecare. Primul magazin Jumbo din Romania, cu o suprafata de 13.000 metri patrati, a fost deschis in octombrie 2013 la Timisoara, in locul fostului hipermarket Real din nordul orasului. Al doilea magazin, care se intinde pe 14.000 metri patrati, a fost inaugurat pe 9 noiembrie in Bucuresti, in cadrul centrului comercial Arcade de pe Bulevardul Theodor Pallady, unde se mai afla Auchan, Altex, Metro, Decathlon si Obi.

In anul fiscal 2013/2014, incheiat la 30 iunie, retailerul a inregistrat, cu cele doua doua magazine, vanzari nete de 8,8 milioane euro si un profit de 2,14 milioane euro.

Mai multe pe: www.wall-street.ro

Citeste si:
Retailul de jucării: Cum au crescut vânzările odată cu închiderea școlilor și a grădinițelor
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jumbo vrea sa deschida un magazin in Oradea si unul in Bucuresti pana la inceputul iernii