Lectură de un minut

21 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Jerry’s Pizza și-a extins lanțul de restaurante și a investit peste 140.000 de euro într-o nouă unitate

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Jerry’s Pizza și-a extins lanțul de restaurante din România și a investit peste 140.000 de euro într-o nouă unitate, ajungând, astfel, la 22 de unități active la nivel național.

Noul magazin este situat în Bragadiru, în cadrul La Strada Concept Mall (Strada Cristalului). Noua unitate, care are o echipă de 15 persoane, pune la dispoziția clienților 20 de locuri în interior și o terasă cu 15 locuri. În prezent, clienții se pot bucura de produsele Jerry’s Pizza pe terasă, în regim takeaway sau cu livrare, cu respectarea celor mai stricte norme de siguranță atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

Deschiderea noii unități din Bragadiru a coincis cu prezența lanțului Jerry’s Pizza în opt orașe din România, prin intermediul a 22 de magazine.

Majoritatea ingredientelor folosite de Jerry’s Pizza provin de la furnizori locali, iar planurile de viitor ale companiei includ păstrarea acestui aspect, pentru a susține în continuare activitatea producătorilor români.

Pentru plasarea comenzilor în regim de livrare, clienții au la dispoziție atât numărul unic *3030, cât și aplicațiile dedicate, disponibile în Play Store și AppGallery, pentru Android, și App Store, pentru iPhone.

Jerry's Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 23 de ani. În prezent, Jerry's Pizza deține 22 de magazine, iar zona de livrare acoperă integral orașele Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa, Balotești, Bragadiru, Popești-Leordeni şi parţial zonele limitrofe acestora. În acest moment, echipa Jerry’s Pizza numără peste 600 de angajati.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jerry’s Pizza și-a extins lanțul de restaurante și a investit peste 140.000 de euro într-o nouă unitate