Lectură de 2 minute

01 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Jason Derulo este noul brand ambasador al Tuborg

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Începând din vara lui 2022, Tuborg are un nou ambasador, un artist de renume mondial: Jason Derulo, cântăreÈ›, compozitor È™i dansator. Astfel, brandul Tuborg continuă să-È™i facă simÈ›ită prezenÈ›a în lumea muzicală È™i îÈ™i întăreÈ™te angajamentul de a aduce împreună oameni de pretutindeni prin intermediul muzicii È™i al experienÈ›elor memorabile.

De curând, artistul american a fost prezent în România, la festivalul IntenCity, organizat de Opera Română Craiova, unde alături de Tuborg a dat tonul distracÈ›iei pentru cei 55.000 de spectatori veniÈ›i la eveniment. AceÈ™tia s-au bucurat de prezenÈ›a artiÈ™tilor preferaÈ›i È™i de oportunitatea oferită de Tuborg de a cuceri scena È™i de a învăța miÈ™cări de dans originale de la dansatori profesioniÈ™ti, aduÈ™i special pentru a-i inspira È™i a-i motiva să uite de inhibiÈ›ii È™i să se miÈ™te pe ritmul muzicii favorite. Colaborarea dintre Tuborg È™i artiÈ™ti de renume internaÈ›ional este apreciată deja de iubitorii muzicii din întreaga lume, printre artiÈ™tii care au fost implicaÈ›i în proiecte alături de Tuborg numărându-se David Guetta, The Chainsmokers, Clean Bandit, Diplo sau Major Lazer.

„Muzica este un liant puternic pentru oamenii de pretutindeni È™i un instrument de comunicare universal. Tuborg îÈ™i doreÈ™te să îi aducă împreună pe toÈ›i iubitorii de muzică, oferindu-le bucurie prin intermediul campaniilor derulate cu ambasadorii săi. După succesul campaniei cu David Guetta în 2021, anul acesta am început să colaborăm cu un nou partener. Jason Derulo este un artist îndrăgit în toată lumea, astfel că parteneriatul cu el va fi cu siguranță unul apreciat în România È™i nu numai. Ne bucurăm că Tuborg a dat tonul distracÈ›iei È™i la Craiova, la unul dintre cele mai mari evenimente ale verii. Tuborg ne invită pe fiecare dintre noi să profităm din plin de orice oportunitate È™i să ne depășim limitele È™i va continua să fie un susÈ›inător puternic al muzicii”, a declarat Mihaela Hristea, VicepreÈ™edinte Marketing Tuborg România.

Colaborarea Tuborg cu Jason Derulo este evidenÅ£iată È™i într-o piesă a artistului, lansată la începutul verii. Slidin' este o melodie fresh, ce emană optimism È™i voie bună. Tuborg crede cu tărie în bucuria pe care muzica o aduce în vieÈ›ile oamenilor, astfel că, prin intermediul campaniei globale a brandului, a susÈ›inut în ultimii ani zeci de artiÈ™ti È™i a oferit acces publicului la cântăreÈ›i cunoscuÈ›i din întreaga lume.

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaÅ£a locală È™i singurul berar din BucureÈ™ti dezvoltat printr-o investiÈ›ie greenfield. Tuborg România are un portofoliu format din mărci internaÈ›ionale È™i româneÈ™ti, care include È™i o selecÈ›ie variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Carlsberg, Calsberg LUMA, Carlsberg 0.0%, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby, precum ÅŸi Granini pe piaÅ£a băuturilor răcoritoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Jason Derulo este noul brand ambasador al Tuborg