Lectură de un minut

13 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Italian Sparkling Espresso ZERO ZAHĂR, un nou produs 5 to go în supermarketuri și cafenele

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Unul dintre produsele ready to drink din portofoliul 5 to go, Italian Sparkling Espresso este acum disponibil și în varianta ZERO ZAHĂR, completând gama de opțiuni alternative de gustări și băuturi cu conținut redus de calorii, bio, vegane, fără gluten sau fără cofeină, în dezvoltarea căreia brandul investește constant, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor actuale ale consumatorilor.

Sursa foto: 5 to go

Remarcându-se printr-o identitate vizuală distinctă față de sortimentul clasic, Italian Sparkling Espresso ZERO ZAHĂR se adresează celor care vor să elimine sau să diminueze consumul de zahăr din meniul zilnic, fără să renunțe la doza de energie preferată by 5 to go, ușor acidulată, cu gust îndrăzneț și inedit.

Italian Sparkling Espresso ZERO ZAHĂR conține infuzie de cafea 100% arabica și are avantajul suplimentar al numărului redus de calorii (0.03 kcal/100 ml), ideal pentru persoanele care își monitorizează cu strictețe regimul alimentar, din varii motive. Potrivit în orice situație – atât înainte de un antrenament intens sau de o provocare importantă, cât și într-o zi obișnuită, în care nu ai în plan nimic special - produsul care îți oferă #EnergiaSăFiiTu poate fi achiziționat din locațiile 5 to go, dar și din supermarketuri, magazinele e-commerce și benzinării.

Astfel, angajamentul 5 to go de a diversifica portofoliul de produse din piața de retail în 2024 prinde contur, iar pentru perioada următoare sunt planificate și alte lansări adaptate profilului consumatorului modern și deciziilor de achiziție într-o continuă transformare la nivel global, reflectând noile tendințe de stil de viață și alimentație ale clienților.

5 to go a luat naștere în 2015 și se apropie de 580 de unități deschise, fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Italian Sparkling Espresso ZERO ZAHĂR, un nou produs 5 to go în supermarketuri și cafenele