Lectură de 3 minute

11 Dec 2020 - Știri și Noutăți

iSTYLE, cel mai mare retailer specializat Apple, își deschide primul magazin stradal în România

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

iSTYLE Retail România, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, anunță deschiderea primului magazin stradal ajungând la un număr de douăsprezece locații fizice la nivelul întregii țări.  

iSTYLE a dorit să ofere clienților săi o locație suplimentară, în afara centrelor comerciale, un spațiu de sine stătător care va putea funcționa indiferent de restricțiile impuse de contextul pandemiei. Decizia de extindere vine și în urma numărului mare de solicitări primite în perioada aceasta care a condus la anumite blocaje, dar și a necesității românilor de a primi sfaturi cât mai personalizate.

Reprezentanții iSTYLE Retail România estimează o cifră de afaceri în jurul valorii de 50 de milioane de euro pentru anul 2020.

Noul magazin se bucură de același format compact, cu un design simplu și eficient, concentrând în cei 50 de metri pătrați același mix de produse Apple, accesorii premium și servicii destinate clienților, toate acestea într-o zonă ultra-centrală a Bucureștiului. Clienții vor primi recomandări și informații despre gama de produse și soluții oferite din partea unor specialiști pregătiți și certificați după standardele Apple. Aceștia îi vor ajuta în alegerea celor mai potrivite dispozitive, implementarea configurărilor inițiale sau selectarea accesoriilor, oferind asistența necesară în scopul începerii rapide a utilizării.

Pasionații Apple sunt așteptați începând de sâmbătă, 12 decembrie, ora 10:00, în noul magazin din Clădirea Grawe (strada Vulturilor, nr. 98) cu oferte la cele mai căutate produse.

Noul magazin funcționează și ca punct de recepție pentru service-ul iSTYLE, furnizor de servicii Apple autorizat, ce își desfășoară activitatea la aceeași adresă. Echipa de tehnicieni vine în întâmpinarea clienților cu servicii de consultanță tehnică, diagnoză, reparare și înlocuire de componente, transfer de date sau upgrade de sisteme, toate efectuate în strânsă colaborare cu echipa centrală Apple.

”Situația actuală internațională se caracterizează și printr-un salt considerabil în ceea ce privește utilizarea tehnologiei în aproape toate domeniile vieții, astfel încât presiunea asupra companiilor de profil a devenit din ce în ce mai mare. iSTYLE a înțeles această responsabilitate intensificând modalitățile de a fi cât mai aproape de consumatori. Practic, numărul persoanelor care comandă sau doar ne solicită informații a crescut de câteva ori comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Lansarea primului magazin stradal din țară ne oferă șansa unei interacțiuni mai bune cu cei interesați de produsele și serviciile noastre,” a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail România, Bulgaria și Adria.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. În România, iSTYLE este unic partener comercial Apple cu statutul de Premium Reseller. Prin intermediul celor 46 de magazine retail și online la nivel european, iSTYLE oferă gama completă de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch și Apple TV, împreună cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software. În România, iSTYLE a cunoscut o extindere continuă începând cu 1999, ajungând acum la douăsprezece magazine deschise în București, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov și Iași și peste 80 de angajaţi. iSTYLE furnizează de peste 20 de ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate şi stabilitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanent instruiți la standardele Apple.

Citeste si:
3 femei din 4 vor să primească flori de 1 și 8 martie: lalelele, freziile și zambilele, cele mai comandate
3 femei din 4 vor să primească flori de 1 și 8 martie: lalelele, freziile și zambilele, cele mai comandate

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  iSTYLE, cel mai mare retailer specializat Apple, își deschide primul magazin stradal în România