Lectură de un minut

30 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Invitatie la distractie in familie, de la Secom, de 1 iunie

Abonează-te pe  

De 1 iunie, Secom si Zeko, mascota inspirata de quokka, invita copiii, parintii si bunicii sa celebreze copilaria la un maraton de miscare si distractie. Evenimentul este programat in fostul parc I.O.R. din Capitala, intre orele 11:00 si 16:00.

Accesul este gratuit, intrarea facandu-se din str. Baba Novac.

Secom urmareste ca prin aceasta initiativa sa inspire si sa incurajeze practicarea sportului in familie. La eveniment va fi prezent si Radu Restivan, promotor al unui stil de viata care include miscarea in programul zilnic. Acesta a facut un program de cinci ore de activitati sportive. Participantii vor fi invitati sa ia parte la mai multe activitati: saritura, probe de stafeta, exercitii cu greutatea corpului si altele.

Mascota Zeko ii va intampina pe copii cu surprize speciale. In plus, Secom va oferi si premii pentru copii, in cadrul unei tombole.

Lucia Costea, managing partner Secom a declarat: “Organizam pentru al doilea an consecutiv Maratonul de Miscare in Familie Secom® pentru ca ne dorim ca parintii sa dezvolte si sa promoveze in familie cultura miscarii, esentiala pentru cresterea sanatoasa a copilului. Ne propunem sa continuam sa desfasuram astfel de initiative de incurajare a unor obiceiuri sanatoase, in speranta ca astfel vom reusi sa contribuim macar putin la schimbarea statisticilor ingrijoratoare ce plaseaza Romania pe locul doi in Europa privind obezitatea infantila".

Secom este compania romaneasca, specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, suplimente alimentare si cosmetice naturale, avand deschise, la nivel national 13 magazine (Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara si Arad).

Citeste si:
Studiu: 54% dintre români consumă produse lactate dimineața. Cafeaua cu lapte, cea mai consumată băutură pe bază de lapte
Studiu: 54% dintre români consumă produse lactate dimineața. Cafeaua cu lapte, cea mai consumată băutură pe bază de lapte
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Invitatie la distractie in familie, de la Secom, de 1 iunie