Lectură de un minut

09 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Investiție de 30.000 de euro în Rose Home, un showroom cu veselă pentru HoReCa şi real estate

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Afacerea românească Rose Home, care acum șapte ani a pornit cu un magazin online de nişă cu produse HoReCa şi ulterior cu un mic spaţiu de prezentare într-o vilă din Bucureşti, anunţă deschiderea unui showroom dedicat produselor pentru industria HoReCa, dotarea cu veselă şi tacâmuri pentru restaurante şi baruri, saloane de evenimente, hoteluri, dar şi pentru dezvoltatorii imobiliari care construiesc proiecte de mari dimensiuni în zonele turistice din România.

Deschis anul acesta, în luna august, showroom-ul este accesibil pentru clienţii din Bucureşti, fiind localizat în zona centrală a Capitalei, Şoseaua Nicolae Titulescu Nr. 121. Locaţia are o suprafaţă de 140 de metri pătraţi şi permite expunerea de produse listate din diferite materiale, de la inox, la porţelan şi ceramică rezistentă de culoare albă sau colorată, (produse din melamina, lemn, fonta, articole emailate, articole cu finisaj de cupru, pvd negru etc).

Investiţia totală se ridică la suma de 30.000 de euro şi reprezintă crearea unor zone dedicate pentru veselă, produse servire zona restaurant, mic dejun si bufet suedez, ballroomuri şi săli de evenimente, zona cu produse pentru baruri, pahare, tacâmuri.

Piaţa de profil este una în creştere, în zona proiectelor de tip Food & Drink şi a spaţiilor de cazare. Conform datelor Rose Home, anul 2021 a avut o creştere în zona de distribuţie HoReCa cu peste 5% faţă de 2019. Pentru anul 2022, compania fondată de Denisa Ștefan estimează o creştere a vânzărilor de 15% faţă de 2021, bazată pe cele peste 150 de proiecte HoReCa aflate în derulare în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Investiție de 30.000 de euro în Rose Home, un showroom cu veselă pentru HoReCa şi real estate