Lectură de 3 minute

03 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Investiție de 100.000 de euro într-o pizzerie artizanală în București, Antica Pizza

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Începând cu luna martie, peisajul gastronomic bucureștean se îmbogățește cu un nou local, Antica Pizza, pizzerie artizanală situată în Piața Amzei, pe strada General Christian Tell nr. 1-3. Investiția în noul proiect se ridică la 100.000 de euro.

Conceptul funcționează în regim de takeaway, servire în local și livrare, deservind întreaga zonă a Capitalei, clienții putând plasa comenzi atât în locație, cât și telefonic sau online, pe www.antica-pizza.ro.

Antica Pizza este o pizzerie artizanală care le propune clienților săi pizza după o rețetă autentică, realizată integral în casă, din 2 tipuri de făină napoletană și doar din ingrediente proaspete, de calitate, de la artizani și producători italieni. Pizzerie din locația din strada Cristian Tell nr. 1-3 dispune de o bucătărie deschisă, care le permite clienților să observe procesul de producție, dar și o băcănie cu produse italiene.

Restaurantul beneficiază de câteva locuri la interior și de o terasă de până la 20 de locuri, ce va fi inaugurată în următoarele săptămâni. Pizzeria asigură și livrare la domiciliu în București, pe bază de comandă online sau telefonică, prin flota Antica Pizza.

Pe lângă zona de restaurant, noua locație dispune și de o băcănie unde sunt comercializate produse de la artizani italieni. Băcănia deține și un magazin online, antica-pizza.ro.

Investiție de 100.000 de euro într-o perioadă dificilă pentru HoReCa

Proiectul realizat în colaborare cu agenția de consultanță Next Root Management Systems, condusă de antreprenorul Dragoș Panait, este centrat în jurul unuia dintre cele mai căutate produse de pe piața locală de F&B: pizza artizanală, de calitate, realizată din ingrediente premium, obținute de la producători și artizani italieni.

Societatea Muntenia Edil Construct a investit peste 100.000 de euro în proiectul Antica Pizza, suma acoperind amenajarea și dotarea spațiului cu aparatură profesională, de ultimă generație, dezvoltarea e-shopului, materii prime, pregătirea personalului, cheltuieli de consultanță. Proprietarul, Florin Moise, preconizează că investiția va fi amortizată în 3 ani.

“Meniul Antica Pizza a fost conceput astfel încât să includă două categorii majore de produse: pizze clasice, cu o rețetă bazată pe combinații de ingrediente cunoscute și apreciate de către consumatori, și cele speciale, în care echipa noastră a integrat, într-un mod atrăgător și creativ, produse precum smochinele, perele, castraveții murați, crema de aceto balsamico. Astfel, selecția de preparate urmărește să poarte gurmanzii într-o călătorie culinară, care le permite să se bucure de rețete consacrate, realizate la standarde înalte de calitate, dar și să descopere gusturi noi, surprinzătoare, întotdeauna echilibrate și plăcute.”, declară Violeta Deliu, manager Antica Pizza.

Citeste si:
Pambac redeschide băcănia din Bacău
Pambac redeschide băcănia din Bacău

Prețurile încep de la 11 lei / felie (din pizza de 50 de centrimetri), 25 de lei / bucată (pentru pizza cu diametrul de 32 de centimetri) și 60 de lei / bucată (pentru pizza cu diametrul de 50 centimetri).

“În ciuda dificultăților prin care trec restaurantele, există antreprenori din alte industrii, care aleg să investească în continuare în concepte cu potențial, acordând o atenție sporită înțelegerii nevoilor consumatorilor, optimizării resurselor, implementării și respectării procedurilor. Antica Pizza este o afacere care a pornit de la pasiunea proprietarului pentru un business bine făcut, corect și echitabil. Fără a avea experiență în restaurante, dar cu o viziune sănătoasă, orientată spre calitate în produs și servicii, el ne-a abordat și ne-a solicitat să creăm împreună un concept de delivery bazat pe pizza sănătoasă, accesibilă ca preț, care să devină o referință în peisajul local”, declară Dragoș Panait, fondator Next Root Management Systems.

Antica Pizza funcționează de luni până duminică, în intervalul 11:00 - 22:00, iar intervalul de plasare a comenzilor cu livrare este 11:00 - 21:00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Investiție de 100.000 de euro într-o pizzerie artizanală în București, Antica Pizza