Lectură de 2 minute

10 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Inițiativa Skechers pentru drepturile animalelor ajunge la 7 milioane de dolari din donații

Roxana Vasile

Mișcarea brandului de încălțăminte Skechers pentru drepturile animalelor atrage 7 milioane de dolari din donații. Campania BOBS de la Skechers Philanthropic Collection a ajutat la salvarea și susținerea a peste 1,3 milioane de câini și pisici adăpostite în Statele Unite și Canada, scrie worldfootwear.com.

Brandul american de încălțăminte sărbătorește o nouă etapă pentru divizia sa filantropică BOBS: donațiile totale ale companiei au depășit acum 7 milioane de dolari pentru adăpostirea animalelor din Statele Unite și Canada. Prin parteneriatul cu Petco Love, o organizație non-profit națională care lucrează pentru a ajuta animalele, și cu ajutorul ofertelor de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii BOBS, fondurile Skechers au contribuit la salvarea și susținerea a peste 1,3 milioane de animale de companie în America de Nord.

Ca un brand cu o vastă rețea de magazine, ne place să găsim noi modalități de a inspira consumatorii și de a ne mobiliza definitiv magazinele - iar aceste evenimente de adoptare și completare au rezonat cu publicul și ajută la aducerea la viață a mesajului nostru BOBS. Am donat mai mult de 3,4 milioane de dolari pentru Petco Love de când ne-am lansat parteneriatul în 2019 - o mișcare care a transformat deja viața a mii de animale de companie și persoane în America și acum capătă forme și în Canada”, spune Michael Greenberg, președintele Skechers.

Marca a continuat să stimuleze conștientizarea publicului pentru bunăstarea animalelor în această vară prin National Foster A Pet în iunie - găzduind evenimente de adopție a animalelor de companie în magazinele Skechers împreună cu partenerii Petco Love.

Citeste si:
Nestlé dezvoltă alimente pe bază de plante care să fie alternativa pentru ouă și creveți

Membrii comunității au întâmpinat câini și pisici acasă de la organizații de salvare din Dallas, Texas; Harahan, Louisiana; Hialeah, Florida; Marlton, New Jersey și Moreno Valley, California. Consumatorii din toată America au putut, de asemenea, să sprijine Petco Love printr-o campanie care a strâns peste 87.000 de dolari pentru câini și pisici, independent de donațiile totale ale Skechers.

Mișcarea BOBS a Skechers

Campania BOBS a celor de la Skechers a crescut pentru a include o ofertă de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii dedicate adăpostirii animalelor. Pentru fiecare articol BOBS cumpărat în Statele Unite și Canada, se face o donație către Petco Love pentru a ajuta la adăpostirea animalelor de companie și a rețelei sale de salvare a vieții animalelor. Skechers a contribuit la salvarea a peste 955.000 de câini, pisici și alte animale prin adopții de animale de companie și a contribuit la îngrijirea a peste 395.000 de animale.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Inițiativa Skechers pentru drepturile animalelor ajunge la 7 milioane de dolari din donații