Lectură de 2 minute

10 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Inițiativa Skechers pentru drepturile animalelor ajunge la 7 milioane de dolari din donații

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Mișcarea brandului de încălțăminte Skechers pentru drepturile animalelor atrage 7 milioane de dolari din donații. Campania BOBS de la Skechers Philanthropic Collection a ajutat la salvarea și susținerea a peste 1,3 milioane de câini și pisici adăpostite în Statele Unite și Canada, scrie worldfootwear.com.

Brandul american de încălțăminte sărbătorește o nouă etapă pentru divizia sa filantropică BOBS: donațiile totale ale companiei au depășit acum 7 milioane de dolari pentru adăpostirea animalelor din Statele Unite și Canada. Prin parteneriatul cu Petco Love, o organizație non-profit națională care lucrează pentru a ajuta animalele, și cu ajutorul ofertelor de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii BOBS, fondurile Skechers au contribuit la salvarea și susținerea a peste 1,3 milioane de animale de companie în America de Nord.

Ca un brand cu o vastă rețea de magazine, ne place să găsim noi modalități de a inspira consumatorii și de a ne mobiliza definitiv magazinele - iar aceste evenimente de adoptare și completare au rezonat cu publicul și ajută la aducerea la viață a mesajului nostru BOBS. Am donat mai mult de 3,4 milioane de dolari pentru Petco Love de când ne-am lansat parteneriatul în 2019 - o mișcare care a transformat deja viața a mii de animale de companie și persoane în America și acum capătă forme și în Canada”, spune Michael Greenberg, președintele Skechers.

Marca a continuat să stimuleze conștientizarea publicului pentru bunăstarea animalelor în această vară prin National Foster A Pet în iunie - găzduind evenimente de adopție a animalelor de companie în magazinele Skechers împreună cu partenerii Petco Love.

Membrii comunității au întâmpinat câini și pisici acasă de la organizații de salvare din Dallas, Texas; Harahan, Louisiana; Hialeah, Florida; Marlton, New Jersey și Moreno Valley, California. Consumatorii din toată America au putut, de asemenea, să sprijine Petco Love printr-o campanie care a strâns peste 87.000 de dolari pentru câini și pisici, independent de donațiile totale ale Skechers.

Mișcarea BOBS a Skechers

Campania BOBS a celor de la Skechers a crescut pentru a include o ofertă de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii dedicate adăpostirii animalelor. Pentru fiecare articol BOBS cumpărat în Statele Unite și Canada, se face o donație către Petco Love pentru a ajuta la adăpostirea animalelor de companie și a rețelei sale de salvare a vieții animalelor. Skechers a contribuit la salvarea a peste 955.000 de câini, pisici și alte animale prin adopții de animale de companie și a contribuit la îngrijirea a peste 395.000 de animale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Inițiativa Skechers pentru drepturile animalelor ajunge la 7 milioane de dolari din donații