Lectură de 3 minute

24 Nov 2020 - Știri și Noutăți

INdiVINO, pariu de 50.000 de euro pe un magazin cu specialități de la producători din Transilvania

Andra Imbrea

Proprietarii hotelului Balvanyos Resort din județul Covasna, Lorand şi Zsuzsanna Szarvadi, au deschis de curând un magazin cu specialități de la mici producători din Transilvania, INdiVINO, în urma unei investiții de 50.000 de euro. 

Magazinul, deschis în nordul Capitalei, include pe lângă oferta producătorilor din Transilvania, și o zonă generoasă dedicată degustărilor de vin precum și un showroom de mobilier realizat de designeri din Transilvania. Investiția totală în magazinul situat în nordul Capitalei s-a ridicat la peste 50.000 euro. Amenajarea a fost făcută folosind influențe tradiționale și elemente de design din zona Transilvaniei.

Pe rafturile magazinului INdiVINO Pipera, clienții au la dispoziție o varietate mare de produse realizate în România, precum pâine cu cartofi bătută de coajă din Covasna, brânzeturi din Transilvania, mezeluri și carne fără conservanți, dulciuri artizanale și multe alte bunătăți. Amprenta producătorilor locali este evidentă și în design-ul magazinului, care este decorat cu abajururi din răchită lucrate manual în Covasna, precum și mobilier realizat la comandă tot în România.

Pâinea cu cartofi și produsele din carne, cele mai căutate 

Magazinul include produse organice, artizanale, care nu conțin conservanți. Cele mai căutate produse sunt pâinea cu cartofi adusă din secuime, jumările și produsele semi-preparate din carne. Prețurile sunt similare cu cele întâlnite la băcăniile din Transilvania: o pâine cu cartofi de 500 grame costă 4 lei, o paine de 800 grame costa 7 lei iar o porție de 240 grame de jumări costă 20 de lei.

„Acest magazin este modul nostru de a susține micii producători din Transilvania în această perioadă extrem de dificilă. Majoritatea furnizorilor noștri sunt afaceri de familie, micuțe, care depind în mare parte de hoteluri și pensiuni. Acum le-am adus pe toate mai aproape de clienții noștri din București, pentru a se bucura și acasă de produse tradiționale. Investiția în acest magazin a însemnat în mare parte investiția în amenajarea lui și în stocuri de marfă” a declarat Lorand Szarvadi, fostul proprietar al rețelei de magazine de electronice și electrocasnice Domo.

Citeste si:
Retailerul online de modă Asos anunță rezultate surprinzătoare în contextul pandemiei: creștere de 2,3 mld. de euro în ultimele șase luni

Cu peste 1.000 de etichete de vin aduse din întreaga lume, magazinul INdiVINO deține cea mai mare varietate de vinuri disponibile într-un magazin fizic. Mare parte din vinurile prezente pe rafturile magazinului sunt din România, dar există o selecție importantă de vinuri din cele mai îndepărtate locuri ale lumii, precum: Chile, Argentina, SUA sau din cele mai cunoscute regiuni viticole ale Europei: Italia, Franța, Spania, Portugalia etc.

Iubitorii de vin pot alege din lista de vinuri cu prețuri cuprinse între 35 și 4.000 lei. În magazin este prezent un somelier, care ajută cu sfaturi clienții nehotărâți în privința vinului pe care vor să îl cumpere sau cum să asocieze diferite feluri de mâncare cu sortimentele de vin.

Magazinul INdiVINO Pipera este situat în Nordul Bucureștiului, pe strada George Bacovia nr.1, Voluntari și este deschis în fiecare zi.

Citeste si:
Formatul Profi Monaco ajunge în București. Magazinul are zonă fiiGO și un coffee corner
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  INdiVINO, pariu de 50.000 de euro pe un magazin cu specialități de la producători din Transilvania