Lectură de 2 minute

25 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Incepand de joi dimineata, toti angajatii Carrefour din sediul central se vor alatura colegilor din magazine

Abonează-te pe  

Peste 700 de angajati din sediul central Carrefour Romania se alatura maine colegilor din magazine, pentru a-i ajuta intr-o perioada speciala, inaintea Sarbatorilor de Paste si a mini-vacantei de 1 Mai. In ultimii ani, varietatea cumparaturilor din aceasta perioada a crescut, de la traditionalele ingrediente pentru masa de Paste si cadouri pentru cei dragi, pana la achizitiile pentru petrecerea timpului in aer liber – mobilier de gradina, accesorii de gratar, biciclete sau vehicule electrice.

“Impreuna pentru clienti” inseamna ca toti angajatii din sediul central, inclusiv membrii consiliului executiv si managerii de departamente, se vor pune, timp de o zi, la dispozitia colegilor, in peste 50 de magazine din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Braila si Iasi. Acestia vor oferi suport in sutele de tipuri de activitati dintr-un magazin: vor intampina clientii, le vor raspunde la intrebari, ii vor ajuta la casele de marcat, vor verifica preturile produselor, vor actualiza, tipari si aranja etichetele de pret, vor sorta si pune produsele pe rafturi – acestea fiind doar varful icebergului din intregul proces operational al unui magazin Carrefour.

In plus, multi angajati isi vor ajuta colegii din zona de gastronomie la pregatirea diverselor preparate. CEO-ul Carrefour Romania, Jean Richard de Latour, va participa la actiune in hypermarketul Carrefour Iasi, unde va ajuta la prepararea cozonacilor traditionali romanesti, la ambalarea lor si la servirea clientilor.
Pentru ca esenta businessului nostru, indiferent de departamentul in care lucram la sediu, este sa sprijinim magazinele in a oferi un comert de calitate, de anul acesta vom duce actiunea la un alt nivel. Doua zile pe an (in apropierea Pastelui si alta in apropierea Craciunului), noi, toti cei 700 de colegi din sediu, vom face activitati specifice magazinului, alaturi de colegii nostri care se asigura in fiecare zi ca ofera tot ce este mai bun clientilor nostri”, a spus Jean Richard de Latour, CEO Carrefour Romania.
“Impreuna pentru clienti” este doar una dintre initiativele dezvoltate de Carrefour Romania pentru angajatii sai, din dorinta companiei de a le oferi un mediu de lucru placut si oportunitati multiple de dezvoltare a carierei. Astfel de proiecte sunt extrem de bine primite de angajati si incurajeaza nu numai spiritul de echipa si colegialitatea, ci si dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor, prin actiuni special concepute pentru nevoile lor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Incepand de joi dimineata, toti angajatii Carrefour din sediul central se vor alatura colegilor din magazine