Lectură de un minut

03 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Incepand cu 1 aprilie, la LEROY MERLIN poti achizitiona covoare din lana, la preturi de la 89 lei!

Abonează-te pe  

Colectia covoarelor din lana de la LEROY MERLIN combina culori si modele pentru un efect de impact care va personaliza cu usurinta orice amenajare. 

Colectia este potrivita tuturor gusturilor, culorile predominante ale covoarelor fiind naturale si versatile (gri, bej, crem, alb, maro), constituie un echilibru intre nuantele calde si reci din incapere.

Imprimeurile sunt reprezentate de geometrii simple si modele etnice care se armonizeaza fara efort cu piese decorative din stiluri diferite (clasic, future, nature si multe altele). Datorita fibrelor naturale din care sunt confectionate, aceste covoare din lana reduc pierderile de caldura si au proprietati de izolare a zgomotelor, au o rezistenta crescuta pentru traficul intens si uzura, sunt usor de curatat si pot fi amplasate fara griji in apropierea semineelor sau in incaperile cu incalzire in pardoseala.
  • Covorul din lana pentru living: livingul este unul dintre cele mai populare locuri din casa, fiind intens circulat de toata lumea. Din acest motiv, alegerea ideala pentru living ar fi un covor cu un model elaborat care va da un plus de spectaculozitate decorului.
  • Covorul din lana pentru dormitor: pentru dormitor este indicat un covor intr-o cromatica ponderata pentru o atmosfera imbietoare si relaxanta. Cele mai populare nuante sunt cele naturale: maro, bej si gri.
Ultimele bucati din aceasta colectie sunt disponibile in patru dimensiuni diferite pe categorii de pret: 89 lei, 169 lei, 299 lei si 449 lei, pentru dimensiuni de la 70x140cm la 200x290cm.
LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine aproape 500 de magazine in 13 tari. In Romania functioneaza 17 unitati LEROY MERLIN.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Incepand cu 1 aprilie, la LEROY MERLIN poti achizitiona covoare din lana, la preturi de la 89 lei!