Lectură de 4 minute

16 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Încălțămintea de protecție produsă sub brandul Ducati intră pe piața românească prin Armorum

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Încălțămintea de protecție produsă sub brandul Ducati va fi vândută și în România, prin Armorum.ro. Magazinul online dedicat echipamentelor de protecție a muncii și protecției individuale va comercializa toate cele șase modele de încălțăminte ale Ducati, introducând astfel pe piața românească gama de încălțăminte de protecție premium a Ducati.

În România, ultimele statistici făcute publice de Inspecția Muncii indică un număr de peste 2.000 de accidente de muncă, în primul semestru din anul trecut. În plus, țara noastră se află pe locul al doilea în Uniunea Europeană la rata de incidenţă a accidentelor de muncă fatale. Pe acest fond, Ministerul Muncii a hotărât printr-un act normativ emis în luna ianuarie a acestui an ca decizia asupra echipamentelor de protecție oferite angajaților să revină angajatorului, fără ca acest lucru să mai fie impus de către Minister.

Configurația pieței echipamentelor de protecție a muncii se concentrează în special pe achizițiile de volum mare, însă tendințele sunt înspre democratizarea achizițiilor de volum mic, în special datorită creșterii segmentului de e-commerce. Armorum se adresează în special micilor cumpărători, IMM-uri și consumatori individuali, pentru care oferă acces la branduri cunoscute, transmite compania.

Ne-am dorit ca oamenii activi din România să beneficieze de cel mai ridicat nivel de protecție la locul de muncă. De aceea, aducem pe piața din România, prin magazinul nostru online Armorum, unul dintre cele mai sonore nume din lumea motociclismului, prin derivarea mărcii Ducati într-o gamă de încălțăminte de protecție premium. Deja avem disponibile pe website toate cele șase modele Ducati.

Pantofii și ghetele de protecție produse sub brandul Ducati sunt realizate la cele mai înalte standarde împreună cu manufacturierul italian FTG Shoes, renumit pentru încălțămintea de protecție de înaltă calitate pe care o produce. Astfel, clienții noștri vor putea purta însemnele unuia dintre cele mai iubite mărci din lumea moto-sport, beneficiind totodată de protecție”, a susținut Ovidiu Dărămuș, co-fondator și manager al magazinului online de echipamente de protecție Armorum.

Piața echipamentelor de protecție, în continuă creștere de la începutul pandemiei

Încălțămintea produsă sub licența Ducati respectă standardele specifice ale claselor de protecție - S1 , S1P și S3, diferențiindu-se prin materialele din care sunt confecționate, rezistență sporită la șocuri și abraziuni, îmbinând siguranța cu confortul și estetica unor pantofi sport, destinați lucrului în condiții dificile, precizează compania.

Piața echipamentelor de protecție din România a fost într-o continuă creștere de la începutul pandemiei, care a accelerat, totodată, și creșterea vânzărilor online. În pofida cererii tot mai mari și a întreruperilor survenite în lanțurile de aprovizionare, generate de criza din transporturi din ultimele luni, Armorum a asigurat stocuri ample pentru a susține creșterea volumului de vânzări prin sistematizări logistice și creșterea capacității de procesare a comenzilor, ceea ce asigură livrarea comenzilor în 24-48 de ore oriunde în România.

Citeste si:
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023

Armorum.ro, fondat în 2019, parte a grupului theCluster, este magazinul care produce echipamente de protecție și care acoperă o gamă diversificată de exigențe pentru asigurarea normelor de siguranță și protecția muncii. În 2021, Armorum a avut o cifră de afaceri de peste un milion de lei, având 4 angajați.

Armorum.ro se adresează atât persoanelor fizice, cât și companiilor mici și mijlocii, pentru care oferă o gamă largă de echipamente de protecție, îmbrăcăminte și încălțăminte de muncă, protecție respiratorie, auditivă, vizuală, a mâinilor și a capului precum și accesorii, aparatură și dispozitive de protecție și consumabile.

Compania Ducati, cu sediul în Bologna, Italia, parte din grupul Volkswagen este un brand cunoscut în principal prin producția în sectorul Moto, MotoGP și Superbike. Din colecția de merchandising, în categoria de încălțăminte de protecție licența globală de producție exclusivă este deținută de producătorul FTG Safety, un producător italian premium de încălțăminte de protecție. În România, încălțămintea de protecție Ducati este comercializată prin magazinul Armorum.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Încălțămintea de protecție produsă sub brandul Ducati intră pe piața românească prin Armorum