Lectură de 4 minute

08 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Încă un restaurant Stradale va fi inaugurat în București

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Forte Partners anunță că, odată cu închirierea spațiului de 827 de metri pătrați la parterul primei faze a proiectului U•Center, în care va fi deschis un nou restaurant Stradale, a 25-a locație din cadrului grupului Flavours, componenta de retail a clădirii atinge un grad de ocupare de 100%. 

Sursa foto: Stradale/ Forte Partners

Prin această nouă locație Stradale deschidem nu doar un restaurant, ci un spațiu de evenimente, un loc perfect pentru petreceri corporate și private, dar și un hub social pentru comunitatea din zonă. Spațiul va beneficia și de o cafenea Mitzu, iar meniurile sunt așa cum ne-am obișnuit clienții, inspirate de bucătării din toate colțurile lumii și reinterpretate, preparate live în fața clienților.

Chef Foa

Forte Partners a anunțat recent vânzarea către Pavăl Holding a primei faze a proiectului office U•Center, închiriată către companii precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Sweat Concept Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus. Clădirea de birouri, inaugurată în trimestrul al treilea al anului 2021, a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health&Safety, care atestă siguranța clădirii din punct de vedere sanitar. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a proiectului U•Center, aflată în prezent în construcție și care va fi finalizată în trimestrul al treilea al anului 2023.

Cele două faze ale U•Center, proiect de birouri alimentat 100% cu energie electrică provenită din surse regenerabile, inclusiv șantierul fazei a doua, cumulează o suprafață totală închiriabilă de aproape 66.000 de metri pătrați de spații de birouri, inclusiv o componentă de retail la parterul clădirilor. U•Center este situat pe Calea Șerban Vodă, cu acces rapid la parcurile Tineretului și Carol, la mică distanță de stația de metrou Tineretului, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Timpuri Noi și cu acces facil la mijloace de transport în comun de suprafață.

Flavours a luat naștere în 2002, ca o companie de catering care livra mâncare cum nu se mai găsea în România, sub semnătura lui Chef Foa. Și pentru că fiecare livrare era un eveniment în sine și niciun meniu nu semăna cu un altul, s-a dezvoltat firesc și divizia de evenimente tailor-made. Astfel, Flavours a început să livreze o experiență 360o pentru toate simțurile. Flavours are divizii în București și Cluj, iar livrările se pot face în toată țara. În 2015, a apărut Stradale și, pentru prima oară, prânzul dintr-o clădire de birouri, școală sau instituție publică venea cu o experiență completă – calitate superioară a ingredientelor, gust memorabil, designul unui restaurant de seară și atmosfera unui festival de mâncare. Dintr-un desert iubit în București, Mitzu s-a dezvoltat firesc într-o cafenea unde poți savura o cafea de specialitate, dulciuri și sendvișuri făcute în casă. Stradale si Mitzu sunt poziționate în clădirile de birouri tip A, în București, Cluj și Timișoara, în școli private, dar și în instituții, precum Ambasada SUA sau Senatul României.

Bruto este cel mai nou brand al grupului și primul concept à la carte. Creat într-o clădire veche de peste 200 de ani, care adăpostea, pe vremuri, fostele grajduri imperiale, restaurantul se întinde pe două etaje și a păstrat detalii din arhitectura și designul locației, însă a adăugat elemente de pop art care aduc locului un aer fresh, fiind dezvoltat în jurul conceptului Flavours from around the world.

În toți cei peste 20 de ani de activitate, Flavours Group a ajuns la peste 6 milioane de clienți prin prisma serviciilor oferite de fiecare brand în parte.

Citeste si:
Chef Quique Dacosta, decorat cu trei stele Michelin, vine în România pentru 3 zile
Chef Quique Dacosta, decorat cu trei stele Michelin, vine în România pentru 3 zile

Forte Partners, companie fondată în 2014 și deținută de Geo Mărgescu și frații Johny și Jihad Jabra, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Forte Partners a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial. În trecut, Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidențial Londra 27 și a finalizat proiectul rezidențial Aviației Park. Forte Partners a dezvoltat Inițiativa Sector 0 – Millo Offices și Tandem, proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureștiului – și U•Center faza 1, a doua fază fiind în prezent în dezvoltare. Proiectele Forte Partners au primit recunoaștere națională și internațională pentru calitatea arhitecturii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Încă un restaurant Stradale va fi inaugurat în București