Lectură de un minut

15 Nov 2017 - Știri și Noutăți

Inca un magazin JYSK deschis in Romania: 52 de unitati la nivel national

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, JYSK, deschide cel de-al 52-lea magazin din tara in Pitesti.

Noua locatie are o suprafata de 1280 metri patrati si este a doua inaugurata in Pitesti.

Deschiderea oficiala este programata pentru maine, joi, 16 noiembrie, incepand cu ora 08.00. Adresa este in strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 1.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: „JYSK a ajuns in Pitesti acum 8 ani, asadar locuitorii de aici cunosc de mult timp brandul nostru si fac cumparaturi pentru casa de multi ani din magazinul nostru. Pentru ca este un oras cu potential mare, ne-am dorit sa deschidem un nou magazin aici si, iata, acum anuntam cu bucurie deschiderea celui de-al doilea magazin JYSK din Pitesti. Daca primul nostru magazin este in sudul orasului, cel de-al doilea magazin va deservi zona de nord, lucru care credem ca este in beneficiul clientilor din nord, care au acum o destinatie de cumparaturi mai aproape de casa. Ii asteptam pe toti la deschidere cu super oferte de pana la 75%, cu o petrecere si cadouri in ziua deschiderii”.

Marea deschidere JYSK din Pitesti este organizata cu un eveniment special pentru clienti. Astfel, pitestenii sunt asteptati cu un mic dejun gustos, cu muzica, baloane si cadouri. Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

Mai multe informatii despre ofertele si evenimentul de deschidere AICI.

Citeste si:
JYSK mai deschide patru magazine noi în provincie, până la finalul anului
JYSK mai deschide patru magazine noi în provincie, până la finalul anului
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Inca un magazin JYSK deschis in Romania: 52 de unitati la nivel national