Lectură de un minut

20 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Inca un magazin deschis de Lidl, in Iasi

Abonează-te pe  

Lidl deschiderea un nou magazin in orasul Iasi, pe data de 26 septembrie. Magazinul este situat pe Strada Bucium, Nr. 53E, iar odata cu inaugurarea acestuia se vor crea 20 de noi locuri de munca.

Procesul de executie a noului magazin se afla in linie cu strategia de sustenabilitate Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica. De exemplu, in magazin sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Noul magazin din Iasi are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 m² si dispune de 115 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, si duminica intre 08:00 si 21:00.
Deschiderea unitatii din localitatea Iasi ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii, pe 26 septembrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.
Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 32 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.800 de magazine si peste 160 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.
In Romania, retailer-ul german are deschise peste 250 de magazine si 5 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Inca un magazin deschis de Lidl, in Iasi