Lectură de un minut

31 Mai 2018 - Știri și Noutăți

In Ploiesti se deschide un nou restaurant McDonald's

Abonează-te pe  

McDonald’s inaugureaza, din 1 iunie, restaurantul cu numarul 72. Pasionatii de burgeri din Ploiesti sunt in invitati in noul restaurant din centrul comercial Ploiesti Shopping City, cel de-al patrulea din acest judet.

 

Investitia se ridica la 2,6 milioane lei, locatia fiind bazata pe Experience of the Future (EOTF), prin sistemul inovator Service-Production Assembly, cu doua kiosk-uri digitale pentru plasarea comenzilor. Asta inseamna ca se ofera clientilor o servire la cele mai inalte standarde si o interactiune mai rapida si mai facila.

Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania a declarat: „Acesta este cel al patrulea restaurant din Ploiesti, lucru care arata relatia stransa pe care o avem cu ploiestenii. Orasul Ploiesti a fost unul dintre primele din Romania in care am deschis un restaurant McDonald’s acum peste 20 de ani si ma bucur sa vad ca si astazi clientii ne viziteaza din ce in ce mai des si isi doresc sa fim cat mai aproape de ei. Restaurantul din Ploiesti este prima deschidere de anul acesta, un an foarte ambitios in care urmeaza sa deschidem inca 6 restaurante”.

Cu ocazia inaugurarii se fac oferte in editie limitata: intre 1-5 iunie, clientii care cumpara un Big Mac, un McChicken, o portie de Aripioare, o inghetata McSundae sau o portie medie de cartofi, primesc un al doilea produs din acelasi fel din partea casei.

Noua unitate McDonald’s se afla in Ploiesti Shopping City (DN1B, km 6). Orarul de functionare este de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In Ploiesti se deschide un nou restaurant McDonald's