Lectură de un minut

23 Apr 2015 - Știri și Noutăți

In Mega Mall se deschid magazinele Marks&Spencer Food si Buzz in premiera in Romania

Abonează-te pe  

Centrul comercial Mega Mall de langa Arena Nationala, va avea printre chiriasi si cateva branduri in premiera in Romania, printre care Marks&Spencer Food si Buzz, noteaza Wall-Street.ro.

Mega Mall, centru comercial ce se va deschide pe 14 mai, va reuni sub acelasi acoperis unele dintre cele mai mari reprezentante ale magazinelor de fashion, incaltaminte, ingrijire si accesorii din tara, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Tommy Hilfiger, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti si Aldo.

O premiera pe piata din Romania o reprezinta deschiderea primului magazin Marks & Spencer Food, un concept adresat celor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos, fara a renunta la placerea gustului. Magazinul va fi situat in interiorul Marks & Spencer si va pune la dispozitia clientilor sai dulciuri, ceaiuri, vinuri, paste si sosuri. Magazinul de articole sportive Sport Vision si magazinul Buzz vor fi gazduite in premiera in Romania la Mega Mall. Sport Vision, magazin de tip flagship, va comercializa branduri precum Champion, Sergio Tacchini, Umbro, Dunlop, Lacoste, Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar si Timberland. Buzz este orientat spre street art. Alt magazin care se va gasi pentru prima data in Romania doar in Mega Mall este Hilfiger Denim.

Citeste tot articolul pe Wall-Stret.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In Mega Mall se deschid magazinele Marks&Spencer Food si Buzz in premiera in Romania