Lectură de 0 minute

14 Oct 2019 - Știri și Noutăți

In Baneasa Shopping City se deschide primul magazin Victoria's Secret din Romania

Abonează-te pe  

Sambata, 12 octombrie 2019, casa de moda americana Victoria’s Secret, cunoscuta pentru articolele de lenjerie intima, dar si alte produse dedicate femeilor a intrat oficial pe piata romaneasca, odata cu deschiderea primului magazin, iar mult-asteptatul eveniment s-a bucurat de un succes rasunator. Inca de la primele ore ale diminetii, peste 1.000 de doamne si domnisoare au luat, pur si simplu, cu asalt Baneasa Shopping City din Capitala, in sepranta ca se vor numpra printre norocosii clienti care beneficiaza de un gift bag gratuit daca achizitioneaza produse in valoare de 100 de ron, dupa cum au anuntat reprezentantii brandului.

 

 

Magazinul Victoria's Secret este situat la parterul centrului comercial din nordul Capitalei si are o suprafata de peste 500 de metri patrati.

Clientii gasesc o gama completa de produse vestimentare de la casa de moda.

Deschiderea magazinului Victoria’s Secret este un pas strategic important, pentru ca unul dintre obiectivele de anul acesta este cresterea numarului brandurilor premium si exclusive din Baneasa Shopping City. Bineinteles, pana la finalul anului 2019, ni se vor alatura si alte branduri internationale in premiera in Romania”, a declarat Razvan Marcu, Chief Commercial Officer Baneasa Shopping City citat de Digi 24.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In Baneasa Shopping City se deschide primul magazin Victoria's Secret din Romania