Lectură de un minut

13 Mar 2019 - Știri și Noutăți

IKEA solicita returnarea unor prajituri din bezea, daca au fost cumparate

Abonează-te pe  

IKEA recheama prajiturile de bezea SOTSAK SKUMTOPP, 180g, din cauza declararii neclare a laptelui ca produs alergen in lista de ingrediente. Prajiturile SOTSAK SKUMTOPP cu perioada de valabilitate cuprinsa intre 12-03-2019 si 18-04-2019 sunt afectate de aceasta rechemare. 

Clientii alergici sau cu intoleranta la lapte sau la constituentii din lapte sunt sfatuiti sa aduca bezelele SOTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a primi inapoi suma integrala platita pe produs.

Produsul contine pudra de zer, derivata din lapte, ceea ce face ca produsul sa prezinte un posibil risc pentru sanatatea celor care au alergie sau intoleranta la lapte sau la constituentii din lapte. Desi pudra de zer este mentionata in lista ingredientelor, laptele nu este, din nefericire.

Nu exista motiv de ingrijorare cu privire la consumul produsului in cazul persoanelor care nu sufera de alergie sau intoleranta la lapte sau la constituentii din lapte. Clientii alergici sau cu intoleranta la lapte sau preocupati in alta privinta, sunt sfatuiti sa returneze produsul SOTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a-si primi inapoi suma integrala platita pe produs. Nu este necesara dovada platii (bonul fiscal).

Retailerul isi cere scuze pentru eventualele neplaceri create.

INGKA Group este lider mondial in retailul de mobilier si decoratiuni. Magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007.

Citeste si:
IKEA a dat startul lucrului cu drone inclusiv pe timp de zi, alături de angajați
IKEA a dat startul lucrului cu drone inclusiv pe timp de zi, alături de angajați
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA solicita returnarea unor prajituri din bezea, daca au fost cumparate