Lectură de 2 minute

25 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Ikea și Sonos lansează pe 15 iulie un tablou care poate reda muzică

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Ikea și Sonos vor lansa cel mai nou produs din gama Symfonisk, tabloul care îmbină arta și muzica. Tabloul va costa 199 de dolari și va fi disponibil în magazinele Ikea din Europa și America de Nord, potrivit The Verge.

Ikea și Sonos au combinat cunoștințele de mobilier casnic cu expertiza în sunete și au creat un tablou care redă sunete, dar care nu poate fi personalizat cu propriile fotografii. Imaginea sonoră poate fi agățată pe perete pe verticală sau orizontală sau poate fi sprijinit de perete.

Componenta tehnică a tabloului

Tabloul nu funcționează cu ajutorul bateriilor și are un cablu vizibil cu o lungime de 8,5 metri. Cablul de alimentare poate fi rotit în mai multe direcții, iar Ikea a inclus și o zonă pentru gestionarea lor în spatele tabloului.

Partea frontală a tabloului poate fi îndepărtată, iar în spate este sistemul sonor. Butoanele de pornire ale tabloului sunt localizate pe partea stângă, iar produsul poate fi gestionat și din aplicația Sonos ca orice alt dispozitiv creat de compania de produse audio.

Ikea și Sonos au creat produse prin care ascultătorii se pot conecta la mai mult de 100 de servicii de streaming.

Sonos a declarat că provocarea în designul tabloului făcut în parteneriat cu Ikea a fost să creeze un produs care să umple camera de muzică. Mai mult, compania a luat în calcul la crearea produsului și un ghid pentru direcționarea sunetelor în cameră.

„Rama foto cu boxă este ideală pentru economisirea spațiului și poate fi așezată pe perete, asemenea unei adevărate piese de artă, poate fi asortată cu alte lucrări, poate fi pusă pe un raft sau pe podea, ori sprijinită de perete. Fețele interschimbabile facilitează alegerea unui stil care se potrivește individual fiecărei locuințe. Ca parte a gamei inteligente Ikea Home, ce se află într-un proces de extindere, această nouă boxă contribuie la ambiția noastră de a le permite celor mai mulți consumatori să se bucure de o viață de zi cu zi mai inteligentă.”, spune Stjepan Begic, product developer în cadrul Ikea Suedia.

Ikea este un retailer suedez home&deco, ce deține în România două magazine fizice, mai multe centre de livrare în Brașov, București, Cluj, Constanța, Iași și Timișoara și un magaizn online.

Citeste si:
Programul Carrefour de Paște: în ce zile vor fi deschise magazinele
Programul Carrefour de Paște: în ce zile vor fi deschise magazinele

Sonos este un dezvoltator și producător american de produse audio cel mai cunoscut pentru produsele sale audio cu mai multe camere.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ikea și Sonos lansează pe 15 iulie un tablou care poate reda muzică