Lectură de un minut

10 Jan 2024 - Știri și Noutăți

IKEA recheamă un produs din cauza riscului de electrocutare

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

IKEA îndeamnă toți clienții care dețin încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis, articol cu numărul 50461193, să nu mai utilizeze produsul și să contacteze IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite pe produs.

Sursa foto: Unsplash

IKEA recheamă încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis din cauza riscului de arsuri termice și electrocutare cauzate de uzura cablului de alimentare.

„Am primit informații conform cărora cablul încărcătorului USB ÅSKSTORM 40W gri închis se poate deteriora după o perioadă mai lungă de utilizare în care a fost înfășurat în jurul încărcătorului sau îndoit în mod repetat. Cablul deteriorat poate cauza arsuri termice și electrocutare. Prin urmare, IKEA recheamă încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis”, precizează reprezentanții IKEA.

Încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis poate fi identificat prin numărul de model ICPSW5-40-1 care poate fi găsit pe eticheta de pe partea din spate a încărcătorului USB.

Încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis poate fi returnat în orice magazin IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite. Nu este necesară dovada achiziției (bon fiscal).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA recheamă un produs din cauza riscului de electrocutare