Lectură de un minut

27 Sep 2018 - Știri și Noutăți

IKEA recheamă un lot de lustre CALYPSO din cauza riscului de desprindere a abajururilor

Abonează-te pe  

IKEA le recomanda clientilor care au achizitionat lustra CALYPSO dupa data de 1 august 2016 sa verifice data fabricatiei inscrisa pe eticheta produsului. Compania recheama lustrele CALYPSO care au datele de fabricatie cuprinse intre (an/an/saptamana/saptamana): 1625 si 1744 inclusiv.

IKEA a primit sesizari din partea clientilor cu privire la desprinderea abajururilor de sticla si, pentru a minimiza orice risc pentru clientii nostri, recheama lustra CALYPSO cu data de fabricatie cuprinsa in intervalul: 1625 – 1744 si pusa la vanzare dupa data de 1 august 2016.

IKEA le recomanda clientilor care au cumparat lustra CALYPSO fabricata intre datele mentionate sa o returneze pentru a putea fi inlocuita cu un nou produs CALYPSO sau pentru a primi inapoi suma integrala.Dovada platii (bonul) nu este necesara.

„Chiar daca probabilitatea unui incident este scazuta, riscul este suficient pentru ca IKEA sa recheme produsele in magazin. Siguranta clientilor reprezinta o prioritate pentru IKEA, motiv pentru care alegem sa rechemam lotul afectat ca masura de precautie”, spune Emilie Knoester, Business Area Manager Lighting and Home smart la IKEA of Sweden.

Instructiuni despre cum sa demontati in siguranta abajurul:

  • indepartati cu atentie bratul mobil
  • dati jos abajurul in timp ce continuati sa tineti bratul mobil tras spre exterior.datele de fabricatie de pe eticheta produsului pe care IKEA le cere clientilor sa le verifice arata astfel: Etichetele cu data exacta sunt formatate dupa cum urmeaza: AN/AN/SAPTAMANA/ SAPTAMANA (AASS) Incepand de la 1625 si pana la 1744 inclusiv.

Magazinul IKEA din Baneasa nu mai are nici un produs din stocul afectat la vanzare si nu a primit nicio sesizare de la clienti in aceasta privinta.

Clientii care au cumparat lustra CALYPSO cu datele de fabricatie mentionate sunt invitati la departamentul Relatii Clienti din magazin pentru a o returna chiar de astazi si pentru a primi inapoi suma integrala sau un nou produs CALYPSO, fara a fi necesara dovada platii (bonul).

Citeste si:
IKEA a dat startul lucrului cu drone inclusiv pe timp de zi, alături de angajați
IKEA a dat startul lucrului cu drone inclusiv pe timp de zi, alături de angajați

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA recheamă un lot de lustre CALYPSO din cauza riscului de desprindere a abajururilor