Lectură de 2 minute

03 Nov 2020 - Știri și Noutăți

IKEA livrează prin Glovo: ce produse poți cumpăra și cât costă transportul

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Retailerul suedez home&deco IKEA, ce deține în România două magazine fizice și unul online, a început livrarea prin intermerdiul platformei Glovo. IKEA livrează prin Glovo o gamă restrânsă de produse doar în București și percepe o taxă de 19,99 lei. 

Gama de produse IKEA disponibilă pe Glovo este una restrânsă față de cea a magazinului online propriu. Mai exact, IKEA vinde prin intermediul Glovo accesorii de bucătărie, soluții de depozitare, textile pentru dormitor sau decorative, articole pentru bebeluși și copii, decorațiuni și corpuri de iluminat.

Livrarea produselor IKEA prin Glovo este disponibilă în București, iar durata de livrare se ridică la maxim 90 de minute.

Taxa de livrare pentru produsele IKEA comandate prin Glovo este de 19,99 lei, iar pentru comenzile mai mici de 65 lei se percepe o taxă suplimentară de 5 lei. Taxa de livrare prin Glovo este totuși mai mică decât taxa de livrare percepută de IKEA în cadrul magazinului online propriu, care pornește de la 39 lei și poate varia, în funcție de cantitate, greutate și, desigur, locație.

Magazinul IKEA Băneasa a fost inaugurat pe 21 martie 2007, fiind urmat de magazinul Pallady, care și-a întâmpinat primii vizitatori pe 24 iunie 2019. Cele două magazine pun la dispoziția clienților peste 9,500 de produse funcționale și accesibile, astfel încât cât mai mulți oameni să își poată permite să aibă o locuință primitoare și confortabilă. Pentru a aduce articolele brandului cât mai aproape de cât mai mulți oameni, IKEA a deschis centre de livrare în Brașov, București, Cluj, Constanța, Iași și Timișoara. În timpul anului fiscal 2019 (01.09.2019-31.08.2019), magazinele IKEA din România au primit peste 3,6 milioane de vizitatori, în timp ce website-ul www.ikea.ro a înregistrat peste 22 de milioane de accesări.

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. De la lansarea din mai 2018 și până în prezent, 26 milioane de produse au fost comandate prin intermediul aplicației de livrare rapidă Glovo, cele mai multe fiind plasate în categoriile restaurante, supermarket și curierat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA livrează prin Glovo: ce produse poți cumpăra și cât costă transportul