Lectură de un minut

18 Oct 2018 - Știri și Noutăți

IKEA lanseaza patru noi colectii de mobilier

Abonează-te pe  

Produsele din cele patru colectii lansate de IKEA vor fi disponibile in magazinul retailerului din complexul comercial Baneasa, dar si online. In octombrie, IKEA produsele prezentate sunt inspirate de anii ‘70-‘80, urmand ca in decembrie sa fie disponibile articolele minimaliste reprezentative perioadei ‘90 si 2000.

 

Cele patru colectii IKEA noi sunt:

  • Colectia GRATULERA revine cu urmatoarele doua editii aniversare. Colectia vintage include piese de mobilier, corpuri de iluminat, vesela si multe altele in editie limitata.

Unele produse sunt piese emblematice si reprezentative pentru mobilierul vintage - sunt peste tot astazi! Eu inca achizitionez piese vintage IKEA la licitatii si in magazinele second-hand. Observ in randul oamenilor aceasta sete de istorie si traditie”, precizeaza Karin Gustavsson, IKEA Creative Leader.

  • Colectia LUSTIGT: este despre joaca de dragul jocului, atat in cazul copiilor cat si al adultilor. Este o colectie care are ceva pentru fiecare; role de hartie pentru colorat, puzzle, o coarda de sarit, un razboi de tesut, un joc cu bile si multe altele.
  • Colectia SJALVSTANDIG in editie limitata consta in produse care elibereaza oamenii de conventii in mobilarea propriului spatiu. Inspirata de miscarile „hacking” si DIY (Do It Yourself), aceste piese au fost create pentru ca tu sa le poti da o nota personala.
  • Colectia VINTER ofera tot ceea ce este necesar pentru nevoile si visurile de vacanta: accesorii, corpuri de iluminat, cutii si ambalaje pentru cadouri, decoratiuni pentru bradul de Craciun, flori si chiar un brad.Sa ne simtim confortabil in zilele reci cu ajutorul colectiei VINTER, disponibila acum in magazinul IKEA Baneasa si online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA lanseaza patru noi colectii de mobilier