Lectură de un minut

05 Jun 2018 - Știri și Noutăți

IKEA Group continua procesul de deschidere a magazinului din Pallady

Abonează-te pe  

Ca parte a pregatirilor pentru deschiderea viitorului magazin IKEA se anunta inceperea procesului de recrutare a celor care vor lucra in doilea magazin din Capitala. Acesta va fi deschis pe bd. Theodor Pallady, nr. 57.

IKEA cauta sa isi intregeasca echipa pentru noul magazin cu angajati diversi, realisti, directi si pasionati de amenajarea si mobilarea casei. Printre principalele criterii de recrutare in cadrul companiei IKEA sunt: identificarea cu valorile IKEA, competente si aptitudini relevante pentru job.

Candidatii interesati sa lucreze la viitorul magazin IKEA Pallady pot sa aplice online, urmand ca in urma selectiei sa se asigure 350 de noi locuri de munca in posturi disponibile ca vanzari, design interior/visual merchandising, relatii clienti si servicii, case de marcat, mentenanta, logistica si depozitare, reaprovizionarea stocurilor, supravegherea zonei de joaca pentru copii si oportunitati in serviciile aferente produselor alimentare din Restaurantul Clientilor, Magazinul cu delicatese suedeze, Bistro si in Restaurantul angajatilor.

Echipa de management a magazinului IKEA Pallady a fost deja recrutata din februarie 2018.

Cas Lachaert, Store Manager IKEA Pallady: Suntem foarte incantati sa anuntam inceperea procesului de recrutare pentru noul magazin IKEA Pallady din Bucuresti. Acest pas ne aduce mai aproape de deschiderea Magazinului Pallady si de planurile noastre de dezvoltare in Romania. Suntem in cautare de oameni care impartasesc atitudinea pozitiva si valorile IKEA Group, care sa lucreze cu pasiune impreuna cu noi pentru a crea o viata mai buna pentru cei mai multi oameni. La IKEA Group, puteti face parte dintr-un mediu de lucru informal, plin de inspiratie si de voie buna, si cu un ritm rapid de crestere. Te invitam sa fii tu insuti intotdeauna la locul de munca! Ne respectam reciproc diferentele si suntem curiosi si deschisi. Asteptam cu nerabdare sa te intalnim.”

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA Group continua procesul de deschidere a magazinului din Pallady